default-image

Δωρεάν εργαστήρι για την "Πράσινη Επιχειρηματικότητα"

Κρήτη
Δωρεάν εργαστήρι για την "Πράσινη Επιχειρηματικότητα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 18:00 μ.μ., στην αίθουσα "Καρούζου" του Επιμελητηρίου Ηρακλείου (οδός Κορωναίου 9), θα πραγματοποιηθεί από το ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητήριου Ηρακλείου το θεματικό εργαστήρι με θέμα "Πράσινη επιχειρηματικότητα".

Στόχος του εργαστηρίου είναι να ενημερωθούν οι συμμετέχοντες για την πράσινη επιχειρηματικότητα, τις πράσινες υπηρεσίες και τα πράσινα προϊόντα, να λάβουν συμβουλευτική στήριξη για τη μετατροπή μιας επιχείρησης σε πράσινη (εξοικονόμηση ενέργειας, μείωση αποβλήτων και ανακύκλωση, πράσινες προμήθειες, περιβαλλοντική διαχείριση και πιστοποίηση) και να γνωρίσουν καλές πρακτικές πράσινης επιχειρηματικότητας σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο δωρεάν εργαστήρι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή επικοινωνώντας με το Επιμελητήριο Ηρακλείου στο τηλέφωνο 2810 247039 (email [email protected], υπεύθυνος: Ράμι Μασούντ).

Το εργαστήρι πραγματοποιείται στο πλαίσιο των ενεργειών συμβουλευτικής προς εργοδότες της Αναπτυξιακής Σύμπραξης (Α.Σ.) "Δρόμοι Απασχόλησης", της πράξης "Ισότιμη Πρόσβαση" (Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες, Ε.Π.ΑΝ.Α.Δ. 2007-2013).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News