Πολιτισμός

"Η Στιγμούλα": Ανάγνωση παραμυθιού στο Ρέθυμνο

Ένα παραμύθι για την ομαδικότητα και την ανεξάντλητη δύναμη που κρύβουμε όλοι μέσα μας θα περιμένει τους μικρούς φίλους την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου στις 18:30 στα πλαίσια της ανάγνωσης παραμυθιών που διοργανώνει το βιβλιοπωλείο "Βιβλιοσκόπιο" Ρεθύμνου.

Πρόκειται για το παραμύθι "Η στιγμούλα είναι δυνατή" της Μαρίνας Γιώτη (εκδ. Μίνωας).

Λίγα λόγια για το παραμύθι

Μια φορά και έναν καιρό μια μικρή σταγόνα, η Στιγμούλα, είδε από ψηλά ένα πολύ παράξενο χωριό! Σε αυτό το χωριό δεν υπήρχε καθόλου νερό, τα παιδιά ήταν θλιμμένα και τα πάντα σκονισμένα. Η Στιγμούλα είναι αποφασισμένη να βοηθήσει να επιστρέψει το χαμόγελο στα πρόσωπα των ανθρώπων. Μα θα χρειαστεί βοήθεια. Σιγά-σιγά θα ανακαλύψει ότι η δύναμη που υπάρχει μέσα στον καθένα μας γίνεται πολύ μεγαλύτερη όταν ενώνεται με τη δύναμη των άλλων.

Η ανάγνωση παραμυθιού απευθύνεται σε παιδάκια από 3 έως 7 ετών, διαρκεί περίπου 40 λεπτά και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ωστόσο ο αριθμός των θέσεων θα είναι περιορισμένος λόγω έλλειψης χώρου. Έτσι, όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι του βιβλιοπωλείου - που ζητούν την κατανόηση γονέων και παιδιών - θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τριήμερο bazzar βιβλίου

Τριήμερο bazaar βιβλίου & παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί στο "Βιβλιοσκόπιο" από την Πέμπτη 01/10 έως και το Σάββατο 03/10, με ώρες λειτουργίας για από τις 10:00 έως και τις 22:00.

Το βιβλιοπωλείο "Βιβλιοσκόπιο" βρίσκεται στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη 38, στο Ρέθυμνο.

Σχόλια