default-image

Σοβαρό επεισόδιο Κασναφέρη-Σολτάνι

Πολιτισμός
Σοβαρό επεισόδιο Κασναφέρη-Σολτάνι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτα σκηνικά στο Καυταντζόγλειο στο παιχνίδι του Ηρακλή με την Ξάνθη. Περίπου στο 83' λοιπόν, ο Λάζαρ έκανε σκληρό φάουλ πάνω στον Σολτάνι, το οποίο προκάλεσε την έντονη αντίδραση του δεύτερου.

Οι διαμαρτυρίες του έφεραν κίτρινη κάρτα σε βάρος του, ενώ σε συνδυασμό με κάποια «γαλλικά» που πρέπει να του είπε ο Ρουμάνος αντίπαλός του, τον έβγαλαν εκτός εαυτού!

Ο Αλγερινός έβρισε τον διαιτητή Τριτσώνη και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ακολούθησε σύρραξη μεταξύ παικτών, η οποία ευτυχώς έληξε πρόωρα με τους ψυχραιμότερους να επεμβαίνουν.

Ο ρέφερι της αναμέτρησης απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον επιθετικό της Ξάνθης (για το «βρισίδι» νωρίτερα), με τον Γιώργο Καζναφέρη να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο για να τον βγάλει γρήγορα εκτός, να τον ηρεμήσει και να συνεχιστεί το ματς.

Ωστόσο, ο παίκτης της Ξάνθης ήταν πραγματικά «τρελαμένος» και ένα σπρώξιμο που δέχθηκε από τον γενικό αρχηγό της ομάδας (προκειμένου να… σταματήσει και να βγει εκτός), προκάλεσε την μεταξύ τους αψιμαχία στην άκρη του πάγκου. Όπου αψιμαχία, βάλτε 2-3 «μπουκέτα» που έπεσαν, καθώς ο Σολτάνι αντέδρασε και «ανταπέδωσε

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News