default-image

Στο "Θέατρο των Αγρών" ο Ψαραντώνης

Πολιτισμός
Στο "Θέατρο των Αγρών" ο Ψαραντώνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα μεγάλο κάλεσμα στους φίλους του, που μαζί τους κατά καιρούς έχει ανεβάσει την κρητική μουσική σε άλλα επίπεδα, κάνει την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου ο Ψαραντώνης, ο οποίος θα εμφανιστεί στο "Θέατρο των Αγρών", στο Κυπαρίσσι.

Ο άνθρωπος που στην πορεία του σε παγκόσμιους δρόμους αντλεί τη φωνή του από τα σπλάχνα της Κρήτης, με… καράβι το "Θέατρο των Αγρών" ετοιμάζει ένα ταξίδι στην ιστορία της μουσικής του και "πλήρωμα" συνοδοιπόρους μουσικούς και στιχουργούς, αλλά και το κοινό του που έχει συναντήσει στον εμπνευσμένο και δημιουργικό του δρόμο.  .

Ο Ψαραντώνης, σε αυτή τη συναυλία, συναντά τους φίλους του μουσικούς και στιχουργούς με τους οποίους έχει συνεργαστεί κατά τη διάρκεια της πολύχρονης και πολυτάλαντης πορείας του στη μουσική. Όλοι τους έχουν προσφέρει πολλά στην ψυχαγωγία μας και έχουν συμβάλει στην αυθεντικότητα της μουσικής μας…

Από τη σκηνή του "Θεάτρου των Αγρών" σε αυτή την πολύωρη και συγχρόνως πολύχρωμη μουσική συνάντηση, της οποίας την παρουσίαση έχει αναλάβει ο Χαΐνης Δημήτρης Αποστολάκης, θα περάσουν ζωντανοί θρύλοι της κρητικής μουσικής αλλά και δημιουργοί οι οποίοι έχουν υπογράψει μαζί με τον Ψαραντώνη τραγούδια που έχουν κάνει παγκόσμια την Κρήτη.

Σε αυτή τη συναυλία, που θα ξεκινήσει στις 7:30 το βράδυ με προαιρετικό αντίτιμο, ο Ψαραντώνης θα συναντήσει τους μουσικούς Μαρκογιάννη, Γιάννη Βάρδα, Μπ. Πραματευτάκη, Νίκη Ξυλούρη, Βασίλη Ξυλούρη, Λάμπη Ξυλούρη, Μίλτο Πασχαλίδη, Γιάννη Παξιμαδάκη, Γιώργη Σαλούστρος-Κεχρή, Δημήτρη Σγουρό, Μιχ. & Αντ Φραγκιαδάκη και Ψαρογιώργη. Από την Κάρπαθο τους Κώστα Ανούση, Γιάννη Λιγνό, Γιάννη Τσαμπουνιέρη και Γιάννη Τσαμπανάκη.

Και τους στιχουργούς Ηλία Βασιλαρά, Γιαλαύτη, Γιώργη Καράτζη, Γιώργη Κουτάντο και Μήτσο Σταυρακάκη.

Συμμετέχει ο Άγγελος Σπαρτάλης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News