default-image

Μουσική βραδιά στο "πειρατικό" του Ρεθύμνου για τα αδέσποτα

Κρήτη
Μουσική βραδιά στο "πειρατικό" του Ρεθύμνου για τα αδέσποτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσική βραδιά στο "πειρατικό" πλοίο "Barbarosa", στο ενετικό λιμάνι του Ρεθύμνου, διοργανώνει το Σωματείο "Νοιάζομαι" το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, στις 21:00.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την περίθαλψη των αδέσποτων της πόλης (τροφές, εμβολιασμοί, σήμανση, στειρώσεις, χειρουργεία τραυματισμένων).

Στην εκδήλωση θα παίξουν οι μουσικοί Βαγγέλης Γκαλονάκης (λύρα) και Ηλίας Κατσαβίδης (λαγούτο).

Η τιμή πρόσκλησης με ποτό είναι 10 ευρώ, ενώ προσκλήσεις προπωλούνται από τα μέλη του Σωματείου (τηλ. 6978283741). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να επικοινωνήσουν και μέσω facebook, στη σελίδα "Ομάδα εθελοντών «Νοιάζομαι»" καθώς και στην εταιρεία Dolphin Cruises στο παλιό ενετικό λιμάνι.

Σε ευχαριστήρια επιστολή οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τους χορηγούς τους: «την Dolphin Cruises για την παραχώρηση του σκάφους, την Κάβα Bottle shop για την παραχώρηση των ποτών, τα αναψυκτικά ΑΡΚΑΔΙ για την παραχώρηση των αναψυκτικών, καθώς και τα καταστήματα "Φρου Φρου κι αρώματα", "Handi brand", την εταιρεία ΠΑΡΝΑΜΟΣ Α.Ε ιδιοκτήτρια του κόκκινου διώροφου λεωφορείου που κάνει το Rethymno City Tour και το ξενοδοχείο CASTELLO apartments στο Πάνορμο της εταιρείας Κ & Λ. Δαγαράκης Α.Ξ.Τ.Ε για την παραχώρηση των δώρων.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους μουσικούς Βαγγέλη Γκαλονάκη και Ηλία Κατσαβίδη.

Νοιαζόμαστε  για την ποιότητα ζωής όλων...», καταλήγει η ευχαριστήρια επιστολή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News