Πολιτισμός

Μουσική βραδιά στον κήπο του Ιστορικού μουσείου Κρήτης

Πρωτότυπα ακούσματα από τη λύρα του Paul Goodman και της Μανωλίας Κοκολογιάννη, με τη συνοδεία κρουστών της Μαρίτζιας Κατσούνα, θα συνεπάρουν τους επισκέπτες που θα βρεθούν σήμερα, Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015, ώρα 21.00΄, στον κήπο του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης.

Οι Paul Goodman και Μανωλία Κοκολογιάννη, χρόνια συνεργάτες, μαθήτευσαν πλάι σε σπουδαίους δεξιοτέχνες της λύρας. Αναδιφώντας τις πολλαπλές δυνατότητες του οργάνου και ερευνώντας συστηματικά την από περιοχή σε περιοχή ποικιλία των ηχοχρωμάτων του, υφαίνουν ένα ιδιότυπο προσωπικό μουσικό άκουσμα που αξίζει να απολαύσετε.

Το βράδυ της Τετάρτης, το Ιστορικό Μουσείο Κρήτης θα είναι ανοιχτό από τις 20.30΄ έως τις 23.30΄. Στο διάστημα αυτό θα λειτουργεί το πωλητήριο καθώς και το μπαρ που σερβίρει τόσο στον κήπο όσο και στη βεράντα με θέα στη θάλασσα.

Η είσοδος θα είναι για όλους με το μειωμένο εισιτήριο (4€), με το οποίο οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν τη μουσική στον κήπο αλλά και μια νυχτερινή περιήγηση στις συλλογές του Μουσείου.

Σχόλια