default-image

"Τα κόκκινα φανάρια" απόψε στο Λάκκο

Πολιτισμός
"Τα κόκκινα φανάρια" απόψε στο Λάκκο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τη θεατρική παράσταση "Τα Κόκκινα Φανάρια", από την ομάδα "Ιυττός", συνεχίζεται απόψε στην περιοχή του Λάκκου το Φεστιβάλ "Κρήτη, μία ιστορία, πέντε συν ένας πολιτισμοί", που διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου. Πρόκειται για το περίφημο έργο του Αλέκου Γαλανού, που ανεβαίνει στο Ηράκλειο σε σκηνοθεσία Αντώνη Ντουράκη. Η παράσταση θα ξεκινήσει στις 10 το βράδυ.

Αξίζει να σημειωθεί πως το φεστιβάλ έχει κερδίσει το ενδιαφέρον των Ηρακλειωτών που κατακλύζει κάθε βράδυ τους χώρους των εκδηλώσεων. Την Τρίτη, στην περιοχή του Λάκκου, το μουσικό συγκρότημα "Εράν" παρουσίασε σμυρναίικα και κρητικά τραγούδια καθηλώνοντας το κοινό.

Παράλληλα, την ίδια ώρα στο ανοικτό θέατρο της Πύλης Βηθλεέμ πραγματοποιήθηκε μία μοναδική βραδιά jazz με τους jazoo. Και στις δύο εκδηλώσεις η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη. Χθες οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν με μία ξεχωριστή συναυλία στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου από το φωνητικό σύνολο "Φραγκίσκος Λεονταρίτης". Τίτλος της συναυλίας, που ερμήνευσε 15μελές σύνολο με αναγεννησιακές στολές και την επιμέλεια-διεύθυνση του Γιώργου Ψαρουδάκη, ήταν "Εύθυμα πολυφωνικά τραγούδια και χοροί της Αναγέννησης". Υπενθυμίζεται πως σε όλες τις εκδηλώσεις η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News