Πολιτισμός

Εγκαίνια "Διαισθητικής Ζωγραφικής" στον Άγιο Νικόλαο

Τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της Βελγίδας ζωγράφου Χίλντε Βερστάππεν με τίτλο «Διαισθητική Ζωγραφική» πραγματοποιούνται την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015 στις 19:00 στη Δημοτική Πινακοθήκη Αγίου Νικολάου.

Εμπνευσμένη από τον ζωγράφο πνευματικής τέχνης Bob Tomanovic στη διαισθητική ζωγραφική σε καμβά απέκτησε το δικό της στυλ με βάση την λαδομπογιά. Η ζωγράφος πνευματικής τέχνης (spiritual art painter) Χίλντε Βερστάππεν, επέλεξε για τη διαμονή της την Ελλάδα όπου και διαμένει 12 χρόνια εναλλάξ στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης και το Λουτράκι της Κορινθίας

Η ομορφιά της φύσης στην Κρήτη σε συνδυασμό με τα μακρινά ταξίδια της αποτελούν την έμπνευση για τις δημιουργίες της. Τα έργα της είναι ένας αρμονικός συνδυασμός χρωμάτων και μορφών που πηγάζουν ακούγοντας τη φωνή της καρδιάς και της ψυχής της. Το καλλιτεχνικό της όνομα «Χιλντάκι» είναι ένας συνδυασμός από το ελληνικό και λατινικό αλφάβητο βασισμένο στο όνομα της.

Η έκθεση ζωγραφικής πνευματικής τέχνης με τίτλο «Διαισθητική Ζωγραφική» θα φιλοξενηθεί στη Δημοτική Πινακοθήκη Αγίου Νικολάου από την Παρασκευή 18 έως και την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015. Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης θα είναι καθημερινά από τις 10.30 έως τις 14.00 και από τις 18.30 έως τις 21.30 με ελεύθερη είσοδο.

Σχόλια