Πολιτισμός

Ολοκληρώνεται το "cinema on the road" στο Ηράκλειο

Ολοκληρώνει αυτή την εβδομάδα τις προβολές του στους δρόμους και στις πλατείες του Ηρακλείου ο θερινός κινηματογράφος που φέτος έκανε την εμφάνιση του στην πόλη και -κυριολεκτικά- «έκλεψε την παράσταση», με τις τελευταίες προβολές να γίνονται στο χωριό Πενταμόδι και στις περιοχές Χρυσοπηγή και Πατέλες της πόλης του Ηρακλείου.

Ο κινηματογράφος που βγήκε φέτος για πρώτη φορά στους δρόμους και στις πλατείες του Ηρακλείου έδωσε την ευκαιρία στους Ηρακλειώτες να απολαύσουν όμορφες καλοκαιρινές βραδιές με καλό ελληνικό - και όχι μόνο- κινηματογράφο. Αυτή την εβδομάδα, λοιπόν, θα γίνουν τρεις τελευταίες προβολές: την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στην πλατεία στο χωριό Πενταμόδι, θα προβληθεί η ταινία του Δήμου Αβδελιώδη «Το δέντρο που πληγώναμε».

Το Σάββατο το βράδυ, 12 Σεπτεμβρίου στο 11ο Δημοτικό Σχολείο στην περιοχή της Χρυσοπηγής θα προβληθεί η ταινία «Ο ψύλλος» του Δημήτρη Σπύρου  ενώ την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Πατελών θα προβληθούν οι ταινίες «Ο μανάβης» του Δημήτρη Κουτσαμπασιάκου και η ταινία «Αθέμιτος Ανταγωνισμός» του Δήμου Αβδελιώδη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Σχόλια