Πολιτισμός

Ευχαριστήρια για το 8ο Φεστιβάλ Κισσαμίτικης Κουλτούρας 2015

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τους φορείς, που συνέβαλαν στην άρτια και επιτυχημένη διεξαγωγή αυτού του πολύ σημαντικού θεσμού του δήμου Κισσάμου του 8ου Φεστιβάλ Κισσαμίτικης Κουλτούρας 2015, εξέδωσε ο δήμαρχος Θεόδωρος Σταθάκης και ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου Κισσάμου Εμμανουήλ Δερουκάκης. Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση ευχαριστούν:

 • την Περιφέρεια Κρήτης και το Επιμελητήριο Χανίων που ήταν οι συνδιοργανωτές του Φεστιβάλ
 • Όλους τους εκθέτες που έλαβαν μέρος στο Φεστιβάλ και η συμμετοχή των οποίων ήταν  καθοριστική για την επιτυχία της εν λόγω διοργάνωσης.
 • τους υπαλλήλους της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κισσάμου κα. Βίκυ Μαρακάκη και κ. Εμμανουήλ Ανδρουλάκη που "σήκωσαν" με απόλυτη επιτυχία όλο το βάρος της διοργάνωσης.
 • Το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κυδωνίας & Αποκορώνου κ.κ.Δαμασκηνό   για την τέλεση του αγιασμού στα εγκαίνια του 8ου Φεστιβάλ Κισσαμίτικης Κουλτούρας.
 • Το Δημοτικό Συμβούλιο και ιδιαίτερα τους Αντιδήμαρχους κ. Ξυπολιτάκη Εμμανουήλ, κ. Γλαμπεδάκη Βασίλειο, κ. Παρτσαλάκη Αντώνιο και Βαρουχάκη Σταυρούλα, την πρόεδρο του ΔΣ Κισσάμου κα. Πατερομιχελάκη Αικατερίνη, το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κισσάμου και την Πρόεδρο αυτού κα. Δουβλετή Βαγγελιώ και ιδιαίτερα το μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Κισσάμου κ. Κωνσταντουλάκη Βασίλειο.
 • Το εξωτερικό συνεργάτη κ. Γιάννη Αθητάκη και τον υπεύθυνο του ήχου κ. Γιάννη Λύκο για την εξαίρετη  συνεργασία.
 • Την κα. Μαντυ Βαρουχάκη  για την παρουσίαση την τελετής εγκαινίων.
 • Τον κ. Γιάννη Παπαδάκη για την έκθεση φωτογραφίας "Η Κίσσαμος που δεν ξεχνάμε".
 • Τον προϊστάμενο της δημοτικής υπηρεσίας καθαριότητας κ. Πατεράκη Νίκο και τον υπεύθυνο της υπηρεσίας πρασίνου κ. Τερεζάκη Γεώργιο καθώς επίσης και  όλους τους υπαλλήλους καθαριότητας του Δήμου  Κισσάμου.
 • Το Αστυνομικό τμήμα Κισσάμου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν επίσης:

 • σε όλους τους φορείς που συμμετείχαν στο φεστιβάλ: τον Ερυθρό Σταυρό, το Χαμόγελο του Παιδιού, το Σύλλογο Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης «Ορίζοντας», την ΕΠΟΦΕΚ, τη  Φωτογραφική Ομάδα Κισσάμου  και  τα Αθλητικά Σωματεία του Δήμου μας.
 • στους χορηγούς του Φεστιβάλ για την στήριξη τους και πιο συγκεκριμένα: το κατάστημα Natura του Εμμ. Κυριακογιαννάκη  για το στολισμό και καλλωπισμό του χώρου και το καφέ Μεζεδοπωλείο "Σκασιαρχείο" του Μπάμπη Σγουρομάλλη  
 • στους χορηγούς επικοινωνίας για την προβολή και διαφήμιση του Φεστιβάλ και πιο συγκεκριμένα: τη  Νέα Τηλεόραση Κρήτης, την Τηλεόραση Κύδων, το ειδησεογραφικό portal Flashnews.gr και τους ρ/σ Magic Fm, Ράδιο Ριζίτες & Κρητικόραμα.

Θερμές ευχαριστίες αξίζουν επίσης στα τοπικά ΜΜΕ: την εφημερίδα "Νέοι Ορίζοντες", το blog  ΣΑΔΕΝΤΡΕΠΕΣΑΙ και την Τηλεόραση "Κίσσαμος", που ανελλιπώς στηρίζουν τις προσπάθειες καθώς και όλα τα πολιτιστικά  δρώμενα του Δήμου μας.

Για τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια του Κισσαμίτικου Αυγούστου ευχαριστούμε θερμά τους μουσικούς και τα Χορευτικά και Πολιτιστικά σωματεία που συμμετείχαν αφιλοκερδώς και ομόρφυναν της βραδιές μας και πιο συγκεκριμένα: τα μουσικά σχήματα  του Λευτέρη Κουμή, Γιώργου Μυλωνάκη, Νίκο Γεωργακάκη, Γιάννη Μενεγάκη και Αντώνη Μαρτσάκη, τα χορευτικά  συγκροτήματα των  Γιάννη και Χάρη Κουμή, το χορευτικό Σύλλογο «Η Κίσσαμος», τους Βιγλάτορες, τον πολιτιστικό σύλλογο Λουσακιών, το Σύλλογο Προβολής Κισσάμου η Γραμπούσα  και τη Φιλαρμονική του Δήμου & Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου για την εκδήλωση των εγκαινίων.

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους κατοίκους και επισκέπτες του Δήμου Κισσάμου που τίμησαν με την παρουσία τους το φετινό Φεστιβάλ Κισσαμίτικης Κουλτούρας και αγκάλιασαν όλες τις εκδηλώσεις μας».

Σχόλια