Πολιτισμός

Σινεμά στους δρόμους και τις πλατείες του Ηρακλείου

Με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου συνεχίζονται οι προβολές κινηματογράφου στους δρόμους και τις πλατείες του Ηρακλείου. Με είσοδο ελεύθερη για το κοινό και με ταινίες εξαιρετικές, ο κινηματογράφος που στήνεται σε δρόμους και πλατείες "έχει κλέψει" την καρδιά των Ηρακλειωτών και τους έχει χαρίσει μέχρι τώρα υπέροχες καλοκαιρινές βραδιές.

Οι προβολές συνεχίζονται απόψε στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη. Στο 19ο Δημοτικό Σχολείο θα γίνει η προβολή της ταινίας "Το δέντρο που πληγώναμε" του Δήμου Αβδελιώδη. Μεθαύριο Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου, στην περιοχή των Βασιλειών, στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου, θα γίνει η προβολή της ταινίας του Ισραηλινού κινηματογράφου "Ο προξενητής", ενώ την Παρασκευή 4 του μήνα, στο Δημοτικό Σχολείο της Καρκαδιώτισσας, θα προβληθεί η ταινία του Στέλιου Αποστολόπουλου "Το κάλεσμα του βουνού", καθώς και το έργο του Δημήτρη Κουτσαμπασιάκου "Ο μανάβης".

Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου ο κινηματογράφος θα βρεθεί στις Βούτες (στο καφενείο του Παπαδάκη) με την ταινία του Δημήτρη Σπύρου "Ο ψύλλος". Σημειώνεται ότι οι προβολές ξεκινούν στις 8:30 το βράδυ.

Σχόλια