Πολιτισμός

Το Miscelanea Guitar Quartet στο Ιστορικό Μουσείο

Ο Σεπτέμβριος ξεκινά μουσικά στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης με την εμφάνιση του διεθνώς αναγνωρισμένου σχήματος Miscelanea Guitar Quartet, την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015 και  ώρα 21:00, στο αμφιθέατρο Γιάννη Περτσελάκη.

Το Miscelanea Guitar Quartet, το οποίο έχει ως έδρα του το Salzburg της Αυστρίας, απαρτίζεται από τους μουσικούς Κώστα Τοσίδη, Alejandro Diaz Bandres, Μάνο Αναστασάκη και Γιώργο Περβολαράκη. Αντλώντας από την ποικίλη μουσική εμπειρία και από τη διαφορετικότητα της κουλτούρας των μελών του, φέρνει ένα νέο όραμα στην τέχνη της κλασικής κιθάρας. Το αναγνωρισμένο με διεθνή βραβεία έργο των τεσσάρων μουσικών -μια μαρτυρία καλλιτεχνικής ποικιλομορφίας, που υπερβαίνει τα όρια της κλασικής και σύγχρονης μουσικής- είναι προσανατολισμένο τόσο στην επανερμηνεία έργων πρωτότυπων για κουαρτέτο κιθάρας, όσο και στη συνεργασία με σύγχρονους συνθέτες πολλοί εκ των οποίων συνθέτουν έργα ειδικά για το σχήμα.

Το βράδυ της Τετάρτης θα ερμηνευθούν έργα των Ian Krouse, Atanas Ourkouzounov, Tulio Peramo Cabrera και Μάριου Ιωάννου Ηλία.

Γενική Είσοδος: 10 ευρώ

Κράτηση θέσεων απαραίτητη: (+30) 2810-283219

Εσωτ. 101, 9:00-17:00

Σχόλια