Πολιτισμός

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης στο Αρκαλοχώρι

Μια μοναδική και ιδιαίτερη μουσική και ερμηνευτική εμπειρία, που στη συνέχεια γίνεται αγωγή και ίαση-ανάταση ψυχής για τον ακροατή θα είναι για όλους μας η συναυλία του Μιχάλη Τζουγανάκη την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Αρκαλοχωρίου.

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης μετά την κυκλοφορία του διπλού digital album «Ζωντανή ηχογράφηση -Θέατρο Ερωφίλη», του νέου τραγουδιού «Αντέχω» και εν αναμονή του ολοκληρωμένου του album, συνεχίζει τις συναυλίες του και το 2015

Ο Μιχάλης πήρε στοιχεία από τη μουσική του νησιού του, τα εκσυγχρόνισε και τα πάντρεψε, με έναν εντελώς δικό του, εναλλακτικό τρόπο, με όργανα της Δύσης, όπως είναι το λαούτο και άλλα παραδοσιακά όργανα.

Τόλμησε να τραγουδήσει με την ιδιαίτερη, ιδιότυπη, μοναδική σε χροιά, φωνή του, και να παίζει το λαούτο με τρόπο που δεν είχαμε φανταστεί στο παρελθόν ποτέ ξανά.

Στο μουσικό ταξίδι των εμφανίσεων του Μιχάλη Τζουγανάκη, θα γίνει ένα πέρασμα από τη δισκογραφική του πορεία αλλά δεν αποκλείονται ανέκδοτα τραγούδια όπως και οι εμπνεύσεις επί σκηνής, δίνοντας έτσι μια μοναδικότητα στην κάθε του εμφάνιση.

Εισιτήρια και προπώληση:

Περιορισμένα εισιτήρια προπώληση για όλες τις μέρες 25,00€

Προπώληση 10,00€/μέρα

Ταμείο:12,00€ / μέρα

*Παιδιά κάτω των 10 ετών δωρεάν

Η Τετάρτη & η Δευτέρα είναι Δωρεάν για όλους.

Οι πύλες για τις συναυλίες ανοίγουν στις 19.30

Ώρα έναρξης στις 21.30

Σχόλια