Πολιτισμός

Στο Αρκαλοχώρι Κατσιμίχας, Στόκας και Κίτρινα Ποδήλατα

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες στην Κρήτη, παρουσιάζοντας αυτή τη φορά τον Πάνο Κατσιμίχα, τον Μπάμπη Στόκα και τα Κίτρινα Ποδήλατα στην Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στο δημοτικό θέατρο Αρκαλοχωρίου, στα πλαίσια του πολιτιστικού φεστιβάλ Αρκαλοχωρίου.

Πιο αναλυτικά, «δυο μεγάλα σχήματα του φετινού καλοκαιριού ενώνουν τις δυνάμεις τους την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου για ένα μόνο βράδυ. Πάνος Κατσιμίχας- Μπάμπης Στόκας- Κίτρινα Ποδήλατα όλοι μαζί για ένα βράδυ θα βρίσκονται στο Δημοτικό Θέατρο Αρκαλοχωρίου για να ηχήσουν στα αυτιά μας οι ήχοι που αγαπάμε!

Η μουσική του Πάνου Κατσιμίχα δε χρειάζεται συστάσεις. Μας συντροφεύει μέχρι σήμερα ζεστή, ζωντανή και αληθινή, με στίχους πάντα επίκαιρους, άλλοτε κοινωνικούς και πολιτικούς, άλλοτε ερωτικούς, ευαίσθητους και την ίδια στιγμή καυστικούς.

Μαζί του, το γνωστό για τις ιδιαίτερες live εμφανίσεις του, ροκ συγκρότημα Κίτρινα Ποδήλατα, με ανεξάντλητη ενέργεια και εκρηκτική σκηνική παρουσία, αποδεικνύει πως η "αλήθεια" μιας συναυλίας μπορεί να αναζωπυρώσει την ελπίδα που κρύβουμε μέσα μας σε δύσκολους καιρού.

Ο Μπάμπης Στόκας με εφόδιο την σπουδαία φωνή του και την αισθαντική ερμηνεία του  υπόσχεται αυτό το καλοκαίρι να μας ταξιδέψει μουσικά από το χθες στο σήμερα μέσα από τη μοναδική του ικανότητα να κινείται με άνεση και αγάπη τόσο σε ηλεκτρικές μπαλάντες όσο και σε αυθεντικά λαϊκά ακούσματα.

Ένα ταξίδι επί σκηνής από κομμάτια τον «ΠΥΞ ΛΑΞ» σε τραγούδια της προσωπικής του πορείας αλλά και σε απρόσμενες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών  που όλοι μας τραγουδήσαμε και συνεχίζουμε να τραγουδάμε.

Μια μουσική διαδρομή γεμάτη εναλλαγές με τραγούδια που όχι μόνο αντέχουν στον χρόνο αλλά και που συνεχίζουν να γράφουν την δική τους ιστορία.

Πρόγραμμα Πολιτιστικού Φεστιβάλ Αρκαλοχωρίου:

-Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου Βασίλης Σκουλάς, Παναγιώτης Λάλεζας «Κρήτη - Πελοπόννησος, Ένα βράδυ Μαζί» Δωρεάν,

-Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου Μίλτος Πασχαλίδης,

-Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου Πάνος Κατσιμίχας, Μπάμπης Στόκας, Κίτρινα Ποδήλατα,

-Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου Imam Baildi,

-Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου Μιχάλης Τζουγανάκης,

-Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου Παιδική Θεατρική Παράσταση «Η Κυρία Σιντορέ και η Μουσική Ορθογραφία» Δωρεάν

Εισιτήρια και Προπώληση:

 Περιορισμένα εισιτήρια προπώληση για όλες τις μέρες 25,00€

Προπώληση 10,00€/μέρα

Ταμείο:12,00€ / μέρα

*Παιδιά κάτω των 10 ετών δωρεάν

Η Τετάρτη & η Δευτέρα είναι Δωρεάν για όλους.

Οι πύλες για τις συναυλίες ανοίγουν στις 19.30

Ώρα έναρξης στις 21.30

Σχόλια