Πολιτισμός

Συναυλία Μίλτου Πασχαλίδη στο Αρκαλοχώρι

Γεμάτο έντονα συναισθήματα και μουσική που συναρπάζει θα είναι το δημοτικό θέατρο Αρκαλοχωρίου την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 21:30,  καθώς ο καταξιωμένος Μίλτος Πασχαλίδης γιορτάζει μαζί μας τα 20 χρόνια παρουσίας του στη μουσική σκηνή και με τα τραγούδια του θα μας θυμίσει πως «Ότι αγαπάς δεν τελειώνει».

Για μαθηματικός ξεκίνησε, αλλά τελικά τον κέρδισε η μουσική για τα καλά και έτσι φέτος ο Μίλτος Πασχαλίδης συμπληρώνει αισίως 20 συνεχή χρόνια προσωπικής δισκογραφίας. Ένα τέτοιο γεγονός δεν μπορεί παρά να γιορταστεί με τον πιο αυτονόητο, για έναν μουσικό τρόπο, μια σειρά συναυλιών σε όλη την Ελλάδα. Το Αρκαλοχώρι είναι ένας από τους σταθμούς της περιοδείας του.

Αυτό που φέρνει μαζί της η πρώτη εικοσαετία είναι μια σειρά από σπουδαίες μπαλάντες - κάποιες πιο ηλεκτρισμένες - μερικά δυνατά λαϊκά που εξέφρασαν το μη προφανές και τίτλοι που αποτέλεσαν την μουσική υπόκρουση μιας μεθυσμένης πορείας: Η μόνη μου πατρίδα είναι ο χρόνος, Κακές συνήθειες, Παραμύθι με Λυπημένο τέλος, Στα είπα όλα, Τα μπλουζ της άγριας νιότης, Ηράκλειο-Καλαμάτα, Απουσία, Σου τηλεφωνώ, Βυθισμένες άγκυρες και πολλά άλλα.

Σχόλια