Πολιτισμός

"Ο Γάιδαρος ο Μένιος ο Παραχαϊδεμένος" στον Α. Νικόλαο

Το Μικρό Θέατρο Λάρισας συνεχίζοντας την παράδοση που δημιούργησε από το 2009 και έπειτα από την τελευταία μεγάλη επιτυχία που σημείωσε τον χειμώνα με την παράσταση «Τα Τρία Γουρουνάκια», παρουσιάζει για ακόμη μια φορά μια παιδική παράσταση που θα μιλήσει στην καρδιά των μικρών μας φίλων και στις μνήμες των μεγαλύτερων, την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015, στον Αύλειο χώρο του 1ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου.

Ο Γάιδαρος ο μια ιστορία που εξυμνεί με θέμα την ανατροφή και τα όρια στη σχέση μητέρας και παιδιού. Η υπερπροστατευτική μαμά του γάιδαρου του Μένιου του παραχαϊδεμένου , με την «αγάπη» της χωρίς συγκρατημό , έκανε το γαϊδούρι της, σωστό! Χαϊδεύοντας τον υπερβολικά και στερώντας τον από κάθε ευθύνη, τον εμποδίζει να μεγαλώσει και τον οδηγεί σε απομόνωση μέχρι τη στιγμή που…»

« Ο Γάιδαρος ο Μένιος ο Παραχαίδεμένος » σε μια σπιρτόζικη διασκευή   με μουσική, ρυθμό και εικόνες παρμένες από την οικογενειακή καθημερινότητα . Μια κωμική θεατρική απόδοση του παραμυθιού που, φυσικά, δεν θα μπορούσε παρά να μείνει απόλυτα πιστή στα ουσιώδη νοήματα του συγγραφέα. Τα εντυπωσιακά σκηνικά και τα ευφάνταστα κοστούμια θα σας ταξιδέψουν με μαγικό τρόπο στην εξέλιξη του παραμυθιού.

Συντελεστές παράστασης

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί:

Γιώργος Πόυλης . - Δήμητρα Κωνσταντίνου

Σκηνοθεσία : Γιώργος Πούλης

Διασκευή : Βαλεντίνο Βαλάσης

Σχεδιασμός Φωτισμών : Πασχάλης Λόκας              

Ειδικές Κατασκευές : Βαλεντίνο Βαλάσης

Γραφιστικά : Στέλιος Καλογεράκης

Σχεδιασμός & Κατασκευή Κοστουμιών : Ελένη Ψύρρα

Χορογραφία - Κίνηση : Βαλεντίνο Βαλάσης

Σκηνικά : Βαλεντίνο Βαλάσης

Παραγωγή : Μικρό θέατρο Λάρισας

Πληροφορίες : 6974797109

W : www.mikro-theatro.gr

E : mikrotheatrolarisas@gmail.com

Γενική Είσοδος : 9€ ( από 2 ετών και άνω)

Προπώληση βιβλιοπωλίο «ΓΡΑΦΗ»  ΤΗΛ 28410 26422

Ώρα έναρξης: 21:15

Σχόλια