Πολιτισμός

"Δεν ακούω, δε βλέπω, δε μιλάω" στο Αρκαλοχώρι

Την ξεκαρδιστική κωμωδία "Δεν ακούω, δε βλέπω, δε μιλάω" παρουσιάζει σήμερα Πέμπτη στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ Αρκαλοχωρίου, στις 9:15 το βράδυ, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρκαλοχωρίου.  

Λίγα λόγια για το έργο: Ένας τυφλός. Ένας κουφός. Ένας μουγγός. Είναι φίλοι, ζουν μαζί κι αντιμετωπίζουν από κοινού τις αντιξοότητες που δημιουργούν η καθημερινότητα και οι ειδικές τους δυνατότητες.

Σ' αυτή τη μικρή Βαβέλ, σ' αυτήν την εντελώς ασυνήθιστη συνύπαρξη, ο κάθε ήρωας έχει αναπτύξει το δικό του κώδικα για να επικοινωνεί με τους άλλους. Και τα καταφέρνουν τόσο... όσο... Κάποια στιγμή μπαίνει στη ζωή τους μια κοπέλα γεμάτη δύναμη και αισιοδοξία, ένας άγγελος της αγάπης. Και όλα αλλάζουν ξανά.

Το "Δεν ακούω, δε βλέπω, δε μιλάω", εμπνευσμένο από έναν παλιό ινδικό μύθο για την υπομονή και την μακροθυμία απέναντι στις δυσκολίες της ζωής, είναι μια πολύ ιδιαίτερη ξεκαρδιστική κωμωδία. Είναι όμως ταυτόχρονα ένα έργο για τη συντροφικότητα, την αγάπη, την εκτίμηση, τη φιλία, τον καθημερινό αγώνα και την αισιόδοξη προσέγγιση της ζωής, σε μια εποχή που οι μαύρες σκέψεις πληθαίνουν.

Συντελεστές: Κείμενο: Γιώργος Θεοδοσιάδης. Σκηνοθεσία: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. Επιμέλεια κειμένου: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Δημήτρης Καντάς. Μουσική επιμέλεια: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. Βοηθός σκηνοθέτη: Δημήτρης Καντάς.

Πρωταγωνιστούν: Σπύρος Πούλης, Κώστας Αποστολάκης, Σπύρος Σπαντίδας και Δήμητρα Στογιάννη.

Σχόλια