Πολιτισμός

Ο Γ. Παξιμαδάκης και η Ευ. Τόλη-Δαμαβολίτη στα Σείσαρχα

Μια ξεχωριστή καλλιτεχνική μουσική βραδιά στα δροσερά Σείσαρχα του δήμου Ανωγείων υπόσχονται ο Γιάννης Παξιμαδάκης και η Ευγενία Τόλη-Δαμαβολίτη την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015.

Προσκαλεσμένοι από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σεισάρχων, θα παρουσιάσουν το τελευταίο μουσικό έργο τους "Μπουλγαρί" που κυκλοφορεί με επιτυχία από το "Κρητικό μουσικό εργαστήρι & Σείστρον". Το "Μπουλγαρί" είναι μια έκδοση σε νέα εκτέλεση παλαιών αγαπημένων επιτυχιών των Στέλιου Φουσταλιέρη, Ανδρέα Ροδινού, Γιάννη Μπερνιδάκη, Χαρίλαου Πιπεράκη, Γιώργη Κουτσουρέλη, Μεχμέτ Μπέη Σταφιδάκη, Κώστα Παπαδάκη (Ναύτη) και Γιάννη Παξιμαδάκη.

Το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει επίσης και άλλα κρητικά παραδοσιακά, τα Ταμπαχανιώτικα και ρεμπέτικα τραγούδια.

Ο Γιάννης Παξιμαδάκης τραγουδάει και συνοδεύει μουσικά με λύρα, λαούτο, μπουλγαρί και μπουζούκι την εξαίρετη Ευγενία Τόλη-Δαμαβολίτη.

Μαζί τους συνεργάζεται μουσικά ο Βαγγέλης Συλιγάρδος με την κιθάρα του.

Η συναυλία θα δοθεί κάτω από τα αιωνόβια δέντρα στην αυλή του Πολιτιστικού Κέντρου Σεισάρχων (παλαιό Δημοτικό Σχολείο) την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015, στις 9 το βράδυ.

Το εισιτήριο της συναυλίας έχει οριστεί στα 5 ευρώ και τα έσοδά της προσφέρουν ευγενικά οι καλλιτέχνες για την υποστήριξη του έργου του Πολιτιστικού Συλλόγου των Σεισάρχων.

Σχόλια