default-image

Νέες ακυρώσεις παραστάσεων στο Ηράκλειο

Πολιτισμός
Νέες ακυρώσεις παραστάσεων στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέες ακυρώσεις παραστάσεων, για λόγους ανωτέρας βίας των σχημάτων, ανακοίνωσε ο Δήμος Ηρακλείου. Πρόκειται για τις εξής παραστάσεις:

- Η μουσική βραδιά "Εμείς τραγουδάμε για να σμίξουμε..." από το Σύλλογο Φίλων Θεάτρου Χανίων, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Τρίτη στο Κηποθέατρο "Μ. Χατζιδάκις".

- Η συναυλία με τους "Encardia & Haig Yazdjian, Γιώτης Κιουρτζόγλου-Βαγγέλης Καριπης, Νάπολη-Σμύρνη-Γιερεβάν", που ήταν προγραμματισμένη για αύριο Τετάρτη στο Κηποθέατρο "Μ. Χατζιδάκις".

- Η θεατρική παράσταση "Άντρες έτοιμοι για όλα" των Μ. Ρέππα & Θ. Παπαθανασίου, που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 23 και Δευτέρα 24 Αυγούστου στο Κηποθέατρο "Ν. Καζαντζάκης".

- Η θεατρική βραδιά "Το νεκρό σπίτι" του Γιάννη Ρίτσου, που ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη 25 Αυγούστου στο Ανοικτό Θέατρο "Πύλη Βηθλεέμ".

- Η θεατρική παράσταση "Το ΚΤΕΛ" του Ν. Μουτσινά και της Τζ. Διαγούπη, που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη 26 και Πέμπτη 27 Αυγούστου στο Κηποθέατρο "Ν. Καζαντζάκης".

Επίσης, ανακοινώνεται ότι κάποιες εκδηλώσεις μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Οι εκδηλώσεις αυτές είναι:

- Το Φεστιβάλ "ΡΟΥΜΑ", που ήταν προγραμματισμένο για την Τετάρτη 26 Αυγούστου στο Ανοικτό Θέατρο "Πύλη Βηθλεέμ", μεταφέρεται για τη Δευτέρα 31 Αυγούστου την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο.

- Η θεατρική παράσταση "Οιδίπους τύραννος" από το Θέατρο των VIVI, που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 8 Αυγούστου στο Κηποθέατρο "Μ. Χατζιδάκις", μεταφέρεται για την Κυριακή 30 Αυγούστου την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News