default-image

Συνέχεια των προβολών ταινιών στις πλατείες του Ηρακλείου

Κρήτη
Συνέχεια των προβολών ταινιών στις πλατείες του Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζονται με επιτυχία οι προβολές των ταινιών που κάνει ο Δήμος Ηρακλείου στα πλαίσια του προγράμματος "Ο Κινηματογράφος βγαίνει στους δρόμους και στις πλατείες".

Οι προβολές ξεκίνησαν στις 6 Αυγούστου από την πλατεία του Ατσαλένιου και σχεδόν κάθε βράδυ συγκεντρώνουν πολλούς Ηρακλειώτες που έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν μοναδικές ταινίες και να απολαμβάνουν υπέροχες καλοκαιρινές βραδιές. Έτσι, μετά από μία διακοπή 5 ημερών λόγω Δεκαπενταύγουστου, ο κινηματογράφος βγαίνει και πάλι στους δρόμους και στις πλατείες του Ηρακλείου.

Αύριο, Τρίτη 18/8, λοιπόν οι προβολές συνεχίζονται στην περιοχή της Ηλιούπολης, στο 11ο Λύκειο, όπου οι κάτοικοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις ταινίες "Αθέμιτος ανταγωνισμός" του Δήμου Αβδελιώδη και "Μασσαλία, η μακρινή κόρη" του Μάρκου Γκαστίν.

Οι προβολές θα συνεχιστούν την Τετάρτη 19/8 στην πλατεία των Δαφνών με την ταινία μυθοπλασίας, από τον ισραηλινό κινηματογράφο, "Ο προξενητής".

Την Πέμπτη 20/8 οι προβολές θα συνεχιστούν στις Κάτω Ασίτες με την ταινία "Αθέμιτος ανταγωνισμός" του Δήμου Αβδελιώδη και "Ο μανάβης" του Δημήτρη Κουτσαμπασιάκου.

Το Σάββατο 22/8 οι προβολές θα συνεχιστούν στην περιοχή του Λάκκου με τις ταινίες "Σαγιόμι" του Νίκου Νταγιαντά και "Το κάλεσμα του Βουνού" του Στέλιου Αποστολόπουλου.

Τέλος την Κυριακή 23/8 οι προβολές θα συνεχιστούν στα Σταυράκια με την ταινία "Ο προξενητής" του ισραηλινού κινηματογράφου.  

Οι προβολές ξεκινούν στις 9 το βράδυ και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Το πρόγραμμα των προβολών ολοκληρώνεται στις 13 Σεπτεμβρίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News