Πολιτισμός

Ηράκλειο: Συνεχίζονται οι προβολές ταινιών

Συνεχίζονται με επιτυχία οι προβολές των ταινιών που κάνει ο Δήμος Ηρακλείου στα πλαίσια του προγράμματος «Ο Κινηματογράφος βγαίνει στους δρόμους και στις πλατείες».

Οι προβολές ξεκίνησαν στις 6 Αυγούστου από την πλατεία του Ατσαλένιου και σχεδόν κάθε βράδυ συγκεντρώνουν πολλούς Ηρακλειώτες που έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν μοναδικές ταινίες και να απολαμβάνουν υπέροχες καλοκαιρινές βραδιές.

Έτσι, μετά από μία διακοπή 5 ημερών λόγω Δεκαπενταύγουστου, ο κινηματογράφος βγαίνει και πάλι στους δρόμους και στις πλατείες του Ηρακλείου.

-Τρίτη 18/8: Οι προβολές συνεχίζονται στην περιοχή της Ηλιούπολης, στο 11ο Λύκειο όπου οι κάτοικοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις ταινίες «Αθέμιτος ανταγωνισμός» του Δήμου Αβδελιώδη και «Μασσαλία, η μακρινή κόρη» του Μάρκου Γκαστίν.

-Τετάρτη 19/8: Πλατεία των Δαφνών, ταινία μυθοπλασίας από τον Ισραηλινό κινηματογράφο, «Ο προξενητής».

-Πέμπτη 20/8: Οι προβολές θα συνεχιστούν στις Κάτω Ασίτες με την ταινία «Αθέμιτος ανταγωνισμός» του Δήμου Αβδελιώδη και  «Ο μανάβης» του Δημήτρη Κουτσαμπασιάκου.

-Σάββατο 22/8: Οι προβολές θα συνεχιστούν στην περιοχή του Λάκκου με τις ταινίες «Σαγιόμι» του Νίκου Νταγιαντά και «Το κάλεσμα του Βουνού» του Στέλιου Αποστολόπουλου.

-Κυριακή 23/8: Οι προβολές θα συνεχιστούν στα Σταυράκια με την ταινία «Ο προξενητής» του Ισραηλινού κινηματογράφου.  

Ώρα έναρξης προβολών: 21:00

Είσοδος ελεύθερη

Το πρόγραμμα των προβολών ολοκληρώνεται στις 13 Σεπτεμβρίου.

Σχόλια