default-image

Οι "Γάμοι του Φίγκαρο" στα Χανιά

Πολιτισμός
Οι "Γάμοι του Φίγκαρο" στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το αριστούργημα του Αμαντέους Μότσαρτ "Οι γάμοι του Φίγκαρο" συνεχίζονται απόψε στο δημοτικό κινηματογράφο "Κήπος", στα Χανιά, οι προβολές του προγράμματος "The Met: Live in HD".

Ο James Levine διευθύνει μια νέα παραγωγή των "Γάμων του Φίγκαρο" του Mozart, με τον Ildar Abdrazakov στον ομώνυμο ρόλο, και σκηνοθεσία του Richard Eyre, του οποίου άλλες συνεργασίες με τη ΜΕΤ περιλαμβάνουν τον επικείμενο Βέρθερο και το ανέβασμα της Κάρμεν το 2011.

Η σκηνοθεσία του Eyre σ' αυτήν την όπερα, όπου οι συναισθηματικοί δεσμοί ενός πλούσιου ζευγαριού και των αρραβωνιασμένων υπηρετών τους μπαίνουν σε δοκιμασία μέσα σε μια μέρα γεμάτη γεγονότα, τοποθετεί την ιστορία σε ένα επιβλητικό αρχοντικό στη Σεβίλλη του 1920.

Η διανομή επίσης περιλαμβάνει τη Marlis Petersen στο ρόλο της Σουζάνας, της τετραπέρατης αρραβωνιαστικιάς του Φίγκαρο, τον Peter Mattei στο ρόλο του αφεντικού τους, του κόμη Αλμαβίβα, τη Amanda Majeski στο ρόλο της συζύγου του Αλμαβίβα, της πολύπαθης κόμισσας, και την Isabel Leonard στο ρόλο του καυχησιάρη ακόλουθου Κερουμπίνο.

Η προβολή θα ξεκινήσει στις 9:30 το βράδυ. Είσοδος 10 ευρώ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News