default-image

Οι "Ένα και Ένα" στην Πύλη Βηθλεέμ

Πολιτισμός
Οι "Ένα και Ένα" στην Πύλη Βηθλεέμ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μουσικό συγκρότημα "Ένα & Ένα" θα βρίσκεται σήμερα στις 9:30 το βράδυ στο Ανοικτό Θέατρο της Πύλης Βηθλεέμ. Τα μέλη του είναι... ένα & ένα, διότι όλοι τους είναι διάσημοι μουσικοί, καταξιωμένοι στο χώρο, με καριέρα σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο. Το συγκρότημα παντρεύει τη ρεμπέτικη-λαϊκή-κρητική μουσική.

Τα μέλη του είναι οι:

* Βασίλης Ξυλούρης: Λαούτο-φωνή. Συνθέτης πολλών μεγάλων κρητικών επιτυχιών. Τα τραγούδια του έχουν ερμηνεύσει ο Βασίλης Σκουλάς, Ψαραντώνης, Ψαρογιώργης, Βασίλης Σταυρακάκης, Μανόλης Αλεξάκης, Μαρία Κώτη και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες.

* Μαρία Κώτη: Κρουστά-φωνή. Το αηδόνι του συγκροτήματος. Η Μαρία είναι γνωστή πρωταρχικά από το συγκρότημα των "Χαΐνηδων" και μετέπειτα με σόλο καριέρα σε Αθήνα και σε συνεργασία με καταξιωμένους καλλιτέχνες. Η Μαρία θα μας "ταξιδέψει" σε κρητικά και ρεμπέτικα μουσικά μονοπάτια.

* Βαγγέλης Σιλιγάρδος: Μπουζούκι-φωνή. Υπέροχος μουσικός με ερμηνευτική δεινότητα και με πολλές συνεργασίες στο ενεργητικό του.

* Δημήτρης Ζαχαριουδάκης: Κιθάρα-φωνή. Ο Δημήτρης είναι κι αυτός γνωστός από το συγκρότημα των "Χαΐνηδων". Μεγάλος μουσικός και γλυκός ερμηνευτής.

* Νίκος Βλατάς: Λύρα-φωνή. Ένας υπέροχος λυράρης που με τη φωνή του και το δοξάρι του "χρωματίζει" τα τραγούδια. Ο Νίκος έχει κι αυτός πολλές επιτυχημένες εμφανίσεις στο ενεργητικό του.

Το συγκρότημα θα ψυχαγωγήσει, θα ευχαριστήσει, θα οδηγήσει σε αναπόληση και φυσικά θα διασκεδάσει το κοινό που θα το παρακολουθήσει, αφού όλοι θα σιγοτραγουδήσουν τα τραγούδια μαζί του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News