Πολιτισμός

ΟΑΣΗ: "O Μικρός Πρίγκηπας" από το θέατρο "Μορφές"

Το αριστούργημα του Γάλλου συγγραφέα Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ "Ο Μικρός Πρίγκιπας" παρουσιάζει σήμερα στις 9:30 το βράδυ, στο κηποθέατρο "Μάνος Χατζιδάκις", το Θέατρο "Μορφές".

Πρόκειται για ένα από τα πιο πολυδιαβασμένα βιβλία στον κόσμο, αφού έχει μεταφραστεί σε 250 γλώσσες και έχει πουλήσει 140 εκατομμύρια αντίτυπα. Ένα έργο ύμνος στην αθωότητα που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους κάθε ηλικίας.

Γεμάτος μηνύματα και συμβολισμούς, "Ο Μικρός Πρίγκιπας" θα μας ζεστάνει με όμορφα συναισθήματα, αφού όλοι μέσα μας κρύβουμε ένα μικρό πρίγκιπα. Τα παιδιά θα διαπιστώσουν ότι όντως οι μεγάλοι είμαστε "περίεργα πλάσματα" και εμείς θα θυμηθούμε τα χρόνια της αθωότητας, τότε που ήμασταν παιδιά.  

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μαρία Μανιδάκη, Σίμος Χριστοδούλου, Γιάννα Κεφάλα, Γιάννης Παραουλάκης, Γιάννης Πανταγιάς και Δομήνικος Ταβερναράκης Η διασκευή και η σκηνοθεσία έγινε από τη Γιάννα Κεφάλα, τα σκηνικά από τον Σίμο Χριστοδούλου, οι φωτισμοί και ο ήχος από τον Νίκο Αρετάκη, τα κοστούμια από τη Γιασμίν Τιμοτίγιεβιτς, οι χορογραφίες από τη Χαρά Καράλη, ενώ ζωντανά μουσική παίζει ο Γιάννης Παραουλάκης.

Είσοδος 7 ευρώ.

Σχόλια