Πολιτισμός

Ηράκλειο: Ο κινηματογράφος βγαίνει στους δρόμους

Οι προβολές ταινιών στους δρόμους και στις πλατείες των συνοικιών του Ηρακλείου συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία. Σειρά έχουν μεθαύριο τα Δειλινά, όπου στις 9 το βράδυ στον Πολιτιστικό Σύλλογο της περιοχής θα προβληθεί ταινία "Τα Δελφινάκια του Αμβρακικού".

Οι προβολές ξεκίνησαν την περασμένη Πέμπτη 6 Αυγούστου και στα πλαίσια του προγράμματος "Ο Κινηματογράφος βγαίνει στους δρόμους και στις πλατείες".

Οι προβολές ξεκίνησαν με την ταινία του Δημήτρη Σπύρου "Ο ψύλλος" στην πλατεία του Ατσαλένιου την περασμένη Πέμπτη και συνεχίστηκαν στα Καμίνια με το "Σαγιόμι" του Νίκου Νταγιαντά και το "Κάλεσμα του Βουνού" του Στέλιου Αποστολόπουλου, την Παρασκευή 7 Αυγούστου.

Οι προβολές του "Κινηματογράφου στους δρόμους και στις πλατείες" συνεχίστηκαν στην Πρασά το Σάββατο 8 Αυγούστου με την ταινία "Μασσαλία" του Μάρκου Γκαστίν και την ταινία "Σαγιόμι".

Χθες Δευτέρα 10 Αυγούστου, προβολή της ταινίας "Τα δελφινάκια του Αμβρακικού" του Ντίνου Δημόπουλου πραγματοποιήθηκε στο Γυμνάσιο Βενεράτου, στις 9 το βράδυ.

Σχόλια