Πολιτισμός

Συναυλία με τους Χαΐνηδες στο Θέατρο των Αγρών

Μια μοναδική συναυλία ετοιμάζονται να δώσουν την Τρίτη 11 Αυγούστου στο Θέατρο των Αγρών στο Κυπαρίσσι, οι Χαΐνηδες, μαγεύοντας τους ακροατές με τις μοναδικές ερμηνείες και μουσική τους.

Αναλυτικότερα, είναι από τα συγκροτήματα που χρόνια τώρα δίνουν ρυθμό στο Θέατρο των Αγρών. Οι Χαΐνηδες επιστρέφουν λοιπόν και αυτό το καλοκαίρι στον τόπο του… εγκλήματος. Όχι ως… δολοφόνοι αλλά ως δημιουργοί και συνοδοιπόροι στην πολιτιστική προσπάθεια που γίνεται εδώ και χρόνια στο Κυπαρίσσι.

Οι Χαΐνηδες έρχονται την Τρίτη 11 Αυγούστου στο Θέατρο των Αγρών χωρίς καμία έκπτωση στο σχήμα και έτοιμοι να αποδείξουν πως παντρεύονται τα κρητικά ηχοχρώματα με τα ανατολίτικα ταξίμια, τη ρεμπέτικη πενιά, τις κλίμακες  της μπλουζ, τους ροκ αυτοσχεδιασμούς, την αφρικάνικη πολυρυθμία.

Ποιά μονοπάτια, όπως λέει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αποστολάκης, μας πάνε από το μέρος στο Όλον; Αυτά κι άλλα πολλά επιχειρούν να απαντήσουν, αυτό το καλοκαίρι οι Χαΐνηδες , παρουσιάζοντας τραγούδια απ' όλη τους τη δισκογραφία στο Θέατρο των Αγρών, στο Κυπαρίσσι.

Και φυσικά οι Χαΐνηδες έρχονται στο Κυπαρίσσι με προαιρετικό αντίτιμο καθώς συμμετείχαν ενεργά από την πρώτη στιγμή στην ιδέα της κοινωνικοποίησης της ψυχαγωγίας στο Θέατρο των Αγρών.

Παίζουν και τραγουδούν:

Κλέων Αντωνίου (ηλεκτρική κιθάρα, τραγούδι)

Δημήτρης Αποστολάκης (λύρα, τραγούδι)

Δημήτρης Ζαχαριουδάκης (ακουστική κιθάρα, τραγούδι)

Τάκης Κανέλλος (τύμπανα)

Μαρία Κώτη (τραγούδι)

Μιχάλης Νικόπουλος (λαούτο, μαντολίνο, μπουζούκι, τραγούδι)

Γιώργος Παλαμιώτης (μπάσο)

Αντώνης Σταυρινός (τρομπέτα, φλικόρνο)   

Δημήτρης Μπρέντας (γκάιντα, κλαρίνο, καβάλι, φλoγέρα)

Σχόλια