default-image

Τα "Boudalia 2015" στις Μαργαρίτες Ρεθύμνου

Πολιτισμός
Τα "Boudalia 2015" στις Μαργαρίτες Ρεθύμνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε πυρετό προετοιμασίας βρίσκεται η Δημιουργική Ομάδα Μαργαριτών, καθώς από τις 19 έως τις 24 Αυγούστου τα «Boudalia 2015» θα είναι γεγονός! Τα "Boudalia 2015" τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Μυλοποτάμου και έχουν ενταχθεί στο φεστιβάλ "Ταλλαία 2015". Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 19 Αυγούστου, στις 0:30 το βράδυ, και οι παραστάσεις θα συνεχιστούν έως τις 24 Αυγούστου, πάντα την ίδια ώρα.

Για άλλη μια χρονιά το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ των Μαργαριτών θα φιλοξενήσει μια φαντασμαγορική παράσταση με έξυπνο χιούμορ, σάτιρα, πολύ γέλιο, ωραία σκηνικά, μουσική, χορό και όλα εκείνα τα στοιχεία που συνθέτουν τη μοναδικότητα των έργων που παρουσιάζει η πολυπληθής και κεφάτη ομάδα.

Τα "Boudalia" έγραψαν και φέτος με έμπνευση τα κείμενά τους, ενώ εδώ και ένα μήνα εργάζονται πυρετωδώς για την άρτια απόδοσή τους επί σκηνής.

Το φετινό έργο έχει τίτλο "Τα δις εξαμαρτείν", σκηνοθετείται από τον Βασίλη Ξενικάκη, τα σκηνικά κατασκευάζει η Μαρία Τσουκνάκη και υπηρετείται από 55 ερασιτέχνες ηθοποιούς και ακόμα περισσότερους τεχνικούς και εθελοντές που στηρίζουν το σύνολο της παραγωγής.

Αντικείμενο η καθημερινότητά μας αλλά από τη χιουμοριστική της πλευρά, με έντονη την αίσθηση της δημιουργικότητας σε όλους τους τομείς και, όπως πάντα, με προσεγμένη αισθητικά κάθε λεπτομέρεια της θεατρικής παραγωγής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News