default-image

Ηράκλειο:δωρεάν σεμινάρια για την "Κρητική Κουζίνα

Πολιτισμός
Ηράκλειο:δωρεάν σεμινάρια για την "Κρητική Κουζίνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δωρεάν σεμινάρια μαγειρικής προσφέρει η Kappa Studies σε όσους επιθυμούν να σπουδάσουν μαγειρική και ζαχαροπλαστική τέχνη και σε όσους θέλουν να γνωρίσουν τον πλούτο της κρητικής κουζίνας.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στις 26 Αυγούστου, ημέρα Τετάρτη με θέμα την "Κρητική Κουζίνα", στις 2 Σεπτεμβρίου με θέμα "Κρύα ορεκτικά με θαλασσινά", στις 9 Σεπτεμβρίου με θέμα "Ελληνικές & Διεθνείς σαλάτες", στις 16 Σεπτεμβρίου με θέμα "Ντεκόρ σε λαχανικά & φρούτα", στις 23 Σεπτεμβρίου με θέμα "Γευσιγνωσία ελληνικών κρασιών" και στις 30 Σεπτεμβρίου με θέμα "Γευσιγνωσία ελληνικών τυριών".

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στα υπερσύγχρονα εργαστήρια της Kappa Studies στο ξενοδοχείο «Καμάρι» στο Κοκκίνη Χάνι. Η μορφή της εκπαίδευσης είναι διαδραστική, όπου οι συμμετέχοντες παρασκευάζουν οι ίδιοι τις συνταγές του σεμιναρίου υπό την καθοδήγηση της διακεκριμένης chef Κατσούρη Σοφίας. Τα σεμινάρια μαγειρικής ξεκινούν στις 11 το πρωί, ενώ οι γευσιγνωσίες στη 1 το μεσημέρι.

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας 15 ατόμων ανά σεμινάριο.

Πληροφορίες-δηλώσεις συμμετοχής: Kappa Studies, τηλ. 2810/361.361, email: [email protected], Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News