Πολιτισμός

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τη Δευτέρα στο Ηράκλειο

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, πιστός στο ραντεβού με τους φίλους του, ταξιδεύει σε επιλεγμένους προορισμούς ανά την Ελλάδα για να τους συναντήσει κι αυτό το καλοκαίρι.

Μετά από ένα δημιουργικό χειμώνα με περιοδείες σε όλη την ελληνική επικράτεια αλλά και την Αμερική, τον Καναδά και την Αυστραλία, όπου πραγματοποίησε συναυλία με τη Συμφωνική Ορχήστρα της Μελβούρνης, ο Μιχάλης θα πραγματοποιήσει μια βραδιά αφιερωμένη στους φίλους του στο Θέατρο «Τεχνόπολις» στο Ηράκλειο, τη Δευτέρα 10 Αυγούστου.

Μια ενδιαφέρουσα συνύπαρξη επί σκηνής θα έχει ο Μιχάλης με την εξαιρετική μουσικό της κρητικής λύρας, συνθέτρια και ερμηνεύτρια Γεωργία Νταγάκη, με την οποία συναντήθηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Απρίλιο στη Γερμανία και ενθουσίασαν το κοινό μπλέκοντας ιδανικά τους παραδοσιακούς ήχους με το σύγχρονο τραγούδι.

Εκτός από τα τραγούδια που θα μοιραστούν μαζί, η Γεωργία Νταγάκη θα παρουσιάσει ζωντανά και 2 τραγούδια από τον πετυχημένο νέο της δίσκο στο εξωτερικό "Phobie".

Μαζί του και αυτό το καλοκαίρι θα είναι η νεαρή Ελληνοκαναδέζα Μελίνα Μάμμας, που τη γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε πέρυσι με το τραγούδι "LOVE LOVE LOVE" σε στίχους Ελεάννας Βραχάλη και μουσική και απόδοση στίχων δική της, το οποίο ερμηνεύει με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Την ανανεωμένη ορχήστρα του συμπληρώνουν οι: Σόλων Αποστολάκης (πλήκτρα), Σπύρος Μάζης (μπάσο), Γιώργος Μητσοτάκης (τύμπανα), Χρήστος Γκάτσος (ηλεκτρική κιθάρα) και Αριέτα Σαϊτα (βιολί).

Ώρα έναρξης 21:30.

Τιμή προπώλησης 10 ευρώ. Τιμή στην είσοδο 12 ευρώ. Φοιτητικό/ανέργων/μαθητικό: 10 ευρώ.

Σημεία προπώλησης από Παρασκευή 24 Ιουλίου:

- Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης.

- Πολυχώρος Τεχνόπολις.

- Χάλαβρο open bar.

Χορηγοί: Cristi Academy, Latte coffee & street food, Η πίτα του παππού, Θαλασσινή Αύρα, Capsis Astoria Heraklion.

Χορηγοί Επικοινωνίας: "Κρήτη TV", "Νέα Κρήτη", Radio 98,4, Love Radio Κρήτης, 102,8, Music Club 105.8, Alpha News 106.2, KISS 9.61, Κρήτη Σπορ FM 87.6, Πένα 92,5, Λάμψη 92,9, Candia News, Βεερ Productions, Cretevents.gr, Now Heraklion.gr, Madeincreta.gr., ΕΚΡΗΤΗ.

Επιμέλεια παραγωγής: Cretanart Productions.

Σχόλια