Πολιτισμός

Μουσικές εκδηλώσεις και παιχνίδια στη λίμνη του Ζαρού

Ένα ξεχωριστό διήμερο εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί στις 8 και 9 Αυγούστου στη λίμνη του Ζαρού, με στόχο την ανάδειξη του φυσικού και πολιτισμικού περιβάλλοντος, προσφέροντας ένα μουσικό ταξίδι στο νερό με φάρο τον Ψηλορείτη. Από την Παρασκευή 7 Αυγούστου έως και την Κυριακή 9 Αυγούστου 2015, γνωστοί τοπικοί καλλιτέχνες θα δώσουν το παρόν, χαρίζοντας διασκέδαση και κέφι στους παρευρισκόμενους. Επίσης θα πραγματοποιηθεί κυνήγι θησαυρού με θέμα το νερό και τουρνουά επιτραπέζιου ποδοσφαίρου.

Πιο αναλυτικά, με τη συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις στα «Μονοπάτια του Νερού 8-9 Αυγούστου» στη λίμνη στου Ζαρού. Το Λαογραφικό Μουσείο Ζαρού, θέτοντας ως στόχο την ανάδειξη του φυσικού και πολιτισμικού περιβάλλοντος και προσπαθώντας να ανταποκριθεί  στις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής διοργανώνει καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις προσφέροντας ένα «μουσικό ταξίδι στο νερό με φάρο τον Ψηλορείτη».

Αναλυτικό πρόγραμμα:

Παρασκευή 07/08/2015: Συναυλία με τοπικούς καλλιτέχνες (λαϊκό τραγούδι)

Σάββατο 08/08/2015:  Τουρνουά επιτραπέζιου ποδοσφαίρου (δηλώσεις συμμετοχής: 2894031765 και info@carving.gr) και συναυλία με το συγκρότημα του Στέλιου Μπικάκη

Κυριακή 09/08/2015: Κυνήγι θησαυρού με θέμα το νερό (Κυνήγι του Νερού), τουρνουά επιτραπέζιου ποδοσφαίρου και συναυλία με το συγκρότημα του Νίκου Μανιουδάκη (Άλλη Μπάντα).

Σχόλια