Πολιτισμός

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Αρκαλοχώρι στις 10/08

Μετά τις sold out συναυλίες της στο Ηρώδειο και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, τις οποίες παρακολούθησαν χιλιάδες κόσμου και απέσπασαν θριαμβευτικά σχόλια από τον Τύπο, αλλά και την εξαιρετικά επιτυχημένη φετινή - επίσης sold out - θεατρική της παρουσία στην παράσταση ΠΙΑΦ, ξανασυναντάει τους φίλους της σ' ολόκληρη την Ελλάδα μ' ένα πρόγραμμα εφ' όλης της ύλης.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη περιοδεύει ανά την Ελλάδα, με τραγούδια από το σύνολο του ρεπερτορίου της, σε μια ξεχωριστή μουσική παράσταση και θα βρίσκεται στις 10 Αυγούστου στο Ανοιχτό Θέατρο Αρκαλοχωρίου.

Η γνωστή ερμηνεύτρια θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα απρόβλεπτο, ανατρεπτικό, με την Ελεωνόρα επί σκηνής να μοιράζεται τα τραγούδια που πάντα θέλουμε να ακούμε και να τραγουδάμε, σε ένα ρεσιτάλ ερμηνείας βασισμένο στη μοναδική φωνή και παρουσία της.

Και όπως σε κάθε εμφάνισή της, θα δώσει και θα εισπράξει αγάπη. Θα μας παρουσιάσει και αυτό το καλοκαίρι ένα πρόγραμμα γεμάτο υπέροχα τραγούδια, που έχουμε λατρέψει από την προσωπική της δισκογραφία, αλλά και όσα έχει αγαπήσει εκείνη από την ελληνική και ξένη μουσική σκηνή. Μια παράσταση με την αισθητική και τη σφραγίδα της.

Με κάθε εμφάνισή της επιβεβαιώνει την πληθωρική της προσωπικότητα και καταθέτει τη δική της ταυτότητα, το «σάουντρακ της δικής της γενιάς», που χωρά επιλογές μιας παγκόσμιας μουσικής σκηνής, διαφορετικές κουλτούρες, τολμηρές μείξεις, αλλά και τα νεανικά και πρόσφατα μελωδικά βιώματά της. Γι' αυτό και οι συναυλίες της προσελκύουν πάντα πολύ κόσμο και κυρίως κόσμο όλων των ηλικιών.

Σημεία πώλησης εισιτηρίων:

Ηράκλειο: βιβλιοπωλείο "Ελευθερουδάκης".

Αρκαλοχώρι: cafe 321, Sport cafe, κατάστημα Γερμανός, κατάστημα Vodafone, εφημερίδες-ψιλικά "Τύπος", Rubini Lingerie, Λογιστικό Γραφείο Αλεβυζάκης Β. Γιώργος.

Καστέλι: SanyoCom, Υπηρεσίες Τηλεπικοινωνιών.

Βιάννος: καφέ "Όνειρο".

Σχόλια