Πολιτισμός

"Πριν το χάραμα" των Παπαθανασίου και Ρέππα στην Κρήτη

Το «Θέατρο Βέμπο» παρουσιάζει το νέο έργο των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα σήμερα Δευτέρα 3 και αύριο Τρίτη 4 Αυγούστου στο Κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης», στις 9:30 το βράδυ, σε μια παράσταση γεμάτη από λαϊκά τραγούδια που όλοι αγαπάμε.

Οι ήρωες του έργου είναι άνθρωποι του τραγουδιού που ζουν με πάθος τα πάθη τους! Οι ιστορίες τους διατρέχουν τη νεότερη ιστορία της Ελλάδας, από την απελευθέρωση, στον Εμφύλιο, στη μεταπολεμική Ελλάδα και τη δικτατορία. Ζωές γεμάτες κρυφές παγίδες, σκοτεινά μονοπάτια και μυστικούς γκρεμούς. Αγάπες απελπισμένες και ψυχές αγιάτρευτες μέχρι την τελευταία τους ώρα. Πάντα με πίστη στην αλήθεια της καρδιάς!

Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Σοφία Βόσσου, Στέλιος Διονυσίου, Ευθύμης Ζησάκης, Κατερίνα Κούκα, Μπέτυ Μαγγίρα, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ορέστης Τζιόβας.

Συμμετέχουν: Άννα Αθανασιάδη, Χρήστος Ζαχαριάδης, Λήδα Καπνά, Αλεξάνδρα Κουλούρη, Σπύρος Κυριάκος, Δημήτρης Λέκκος, Αντιγόνη Νάκα, Γεράσιμος Σοφιανός, Ιούλιος Τζιάτας.

Είσοδος: 15 ευρώ. Φοιτητικό, μαθητικό, ανέργων και ΑμεΑ: 13 ευρώ.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου, Μιχάλης Ρέππας. Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη. Κουστούμια: Έβελιν Σιούπη. Φωτισμοί: Λευτέρης Παυλόπουλος. Ενορχήστρωση τραγουδιών: Νίκος Στρατηγός.

Θέατρο Ανατολικής Τάφρου - Χανιά

Την παράσταση «Πριν το χάραμα» των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Πέμπτη 6 Αυγούστου, στις 9:30 το βράδυ, όσοι βρεθούν στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου στα Χανιά.

Το έργο είναι γεμάτο από λαϊκά τραγούδια που όλοι αγαπάμε. Ταυτόχρονα όμως είναι μια πολύ δυνατή και συγκινητική ερωτική ιστορία, που διαδραματίζεται μεταπολεμικά στα χρόνια ακριβώς των μεγάλων λαϊκών δημιουργών, τραγουδιών και φωνών.

Παυλόπουλος. Ενορχήστρωση τραγουδιών: Νίκος Στρατηγός.

Είσοδος: 18 ευρώ. Παιδικό, ανέργων, πολυτέκνων: 13 ευρώ.

Σχόλια