Πολιτισμός

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι bogaz musique στην Επισκοπή

Στην Επισκοπή Πεδιάδος, στο πάρκο Παναγιωτάκη θα εμφανιστεί η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι bogaz musique, την Κυριακή 2 Αυγούστου στις 22:00. Η είσοδος είναι 10 ευρώ ενώ για τα παιδιά κάτω των 10 ετών είναι δωρεάν.

«Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι bogaz musique, ύστερα από έναν χειμώνα πολύ επιτυχημένων εμφανίσεων, μας προσκαλούν σε μία συναρπαστική συναυλία στην Επισκοπή Πεδιαδος στο Πάρκο Παναγιωτάκη την Κυριακή 2 Αυγούστου στις 22:00. Γενική Είσοδος στα 10 ευρώ ενώ για παιδιά κάτω των 10 ετών είναι δωρεάν.

Με φρέσκο, σαρωτικό ήχο, αγαπημένα τραγούδια και ερμηνείες που καθηλώνουν, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι εξαιρετικοί μουσικοί που απαρτίζουν τους bogaz musique, παρουσιάζουν αυτό το καλοκαίρι ένα πολύχρωμο ηχητικό τοπίο, λουσμένο στο φως της Μεσογείου.

Οι ιδιαίτερες ηλεκτρικές κιθάρες και τα τύμπανα με τα κρουστά συναντιούνται με το κανονάκι, το βιολί και τους μπαγλαμάδες, σε έναν μεθυστικό μουσικό διάλογο ανάμεσα στη φλόγα της Ανατολής και το πάθος της Δύσης. Με σεβασμό στην παράδοση αλλά και ανοιχτοί στον πειραματισμό, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι bogaz musique συνδημιουργούν έναν καλοδουλεμένο, διαφορετικό και ήδη εδραιωμένο και δοκιμασμένο ήχο, τον bogaz" ήχο, που μέσα του συμπλέουν οι πολλοί και διαφορετικοί πολιτισμοί της Μεσογείου σε ένα γοητευτικό μουσικό χαρμάνι. Ένας ήχος που φυσάει σαν αεράκι λυτρωτικό, όπως δηλώνει και η ερμηνεία της λέξης bogaz, που παρασύρει την ψυχή και το μυαλό σε ταξίδια και δρόμους που όλοι έχουμε μέσα μας, καταγεγραμμένα στο μουσικό μας DNA.

Η νέα ηχητική προσέγγιση, η προσεκτική επιλογή των τραγουδιών - από την παράδοση έως τον ηλεκτρισμό και την pop διάσταση των σύγχρονων μεγάλων επιτυχιών της, η αισθαντική της ερμηνεία και ο μοναδικός τρόπος που η Ελένη Τσαλιγοπούλου επικοινωνεί με το κοινό στα live της, υπόσχονται μία απολαυστική, διονυσιακή και ασυνήθιστη συναυλιακή εμπειρία.

Οι bogaz musique είναι οι: Χατζηκωνσταντίνου Σπύρος - κιθάρες, μπαγλαμά, Καλαμάρας Βαγγέλης - τύμπανα, Αριστείδης Χατζησταύρου - κιθάρες, Απόστολος Τσαρδάκας - κανονάκι, βιολί, Χάρης Κελλάρης - κοντραμπάσο, Αργύρης Διαμαντής - κρουστά»

Σχόλια