Πολιτισμός

"Ο μαγικός κόσμος της παραμυθούπολης"

Οι ήρωες του παραμυθιού: ο Πινόκιο, η Κοκκινοσκουφίτσα, η Εσμεράλδα, ο Αλαντίν, η Χιονάτη, η Σταχτοπούτα, ο Πίτερ Παν, προσπαθούν να βρουν ένα μεγάλο θησαυρό και με αυτόν να εκπληρώσουν τα όνειρά τους (να σταματήσουν τους πολέμους, να προστατεύσουν τα ζώα και να κάνουν τη γη μας καταπράσινη), την Τετάρτη 29 Ιουλίου στον αύλειο χώρο του 1ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου (Ώρα έναρξης 9).

Παρά τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν από τον Κάπτεν Χουκ και τη Κακιά Μάγισσα φτάνουν στο στόχο τους και ανακαλύπτουν ότι ο Μεγαλύτερος Θησαυρός του Κόσμου είναι τα παιδιά.

Οι ήρωές μας στην πιο ωραία περιπέτειά τους, προσπαθώντας να προβάλλουν μέσα από τη δράση τις διάφορες κωμικές καταστάσεις, τη μουσική και τα τραγούδια, όλη εκείνη την ομορφιά των αισθημάτων που γεννάει ένα παραμύθι.

Συντελεστές του έργου:

Σκηνικά: ελένη Ζελίνου. Κοστούμια: Ελπινίκη Λαμπρινού. Σκηνογραφία: Νίκος Λαμπρόπουλος. Μουσική επιλογή: Γιώργος Γαβρόπουλος. Χορογραφίες: Ζωή Φώκα. Ήχος/Φωτισμοί: Γιώργος Ζελίνης. Σκηνοθεσία: Γιώργος Γρηγοριάδης.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Θανάσης Λιούνης, Σοφιάννα Γρηγοριάδου, Τζούλια Σπυροπούλου, Ιωάννα Προσμίτη, Ιωάννης Σιγάλας, Ιωάννα Σουλιώτη, Κρυσταλλία Καννάκη.                                               

Γενική είσοδος: 8€

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια