Πολιτισμός

Κρητική παραδοσιακή βραδιά για φιλανθρωπικό σκοπό

Κρητική παραδοσιακή βραδιά διοργανώνεται την Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015 στο κηποθέατρο Μ. Χατζιδάκις, στις 21:30 με το μουσικό συγκρότημα «Κρήτες», με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Ηρακλείου.

«H Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (Ο.Ε.Β.Ε.Ν.Η) συμμετέχει και φέτος στις πολιτιστικές εκδηλώσεις της πόλης του Ηρακλείου.

Στα πλαίσια των Πολιτιστικών εκδηλώσεων Ηράκλειο Καλοκαίρι 2015 του δήμου Ηρακλείου διοργανώνει μια κρητική παραδοσιακή βραδιά την Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015 στο κηποθέατρο Μάνος Χατζιδάκις στις 21:30 με το μουσικό συγκρότημα «Κρήτες», με τους Καράντζη Αντώνη, Λιανέρη Νίκο, Κατσουλιέρη Γιώργο, Βασιλάκη Δαμιανό και Καζάκη Αλέξη.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει χορευτικό συγκρότημα του Ομίλου Παιδείας & Πολιτισμού «Αετογιάννης» και στην είσοδο θα πραγματοποιηθεί έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Η Κρήτη μας» σε συνεργασία με το σωματείο Επαγγελματιών Φωτογράφων Ηρακλείου.

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΕΒΕΝΗ και λόγω της πολιτικοοικονομικής κατάστασης που βιώνει η χώρα, ανακοινώνεται ότι η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι δωρεάν και όχι με εισιτήριο 5€, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Αντί αντιτίμου εισόδου καλούνται οι παριστάμενοι να συνεισφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηρακλείου.

Η συγκέντρωση τροφίμων θα γίνει στην είσοδο του Κηποθεάτρου και ώρα 21:30»

Σχόλια