Πολιτισμός

Τρεις "μεγάλοι" το καλοκαίρι στο Καστέλι

Ο Γιώργος Νταλάρας, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, που μάγεψαν, αποθεώθηκαν και απέσπασαν τις καλύτερες κριτικές και το δυνατό χειροκρότημα του κοινού στη σκηνή της Ιεράς Οδού, δίνουν ραντεβού για λίγες παραστάσεις σε μια καλοκαιρινή περιοδεία σε επιλεγμένους σταθμούς ανά την Ελλάδα.

Μεταξύ αυτών είναι και το Καστέλι Πεδιάδος. Εκεί θα τους υποδεχτεί στις 14 Αυγούστου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Διαβαϊδέ, ο οποίος διοργανώνει την κορυφαία μουσική συνάντηση του καλοκαιριού.

Ο Γιώργος Νταλάρας, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, τρεις μεγάλοι ερμηνευτές, τρεις φωνές που έγραψαν και συνεχίζουν να γράφουν τη δική τους ιστορία, συναντιούνται ξανά στη σκηνή για να θυμηθούν και να μας θυμίσουν ερμηνείες-σταθμούς στο ελληνικό τραγούδι, αλλά και να σηματοδοτήσουν το σήμερα!

Με την προσωπική του ιστορία ο καθένας, την πείρα τους, την απαράμιλλη τέχνη τους και το μοναδικό ταλέντο τους θα μας χαρίσουν με την αστείρευτη φλόγα τους για τραγούδι καλοκαιρινές βραδιές πραγματικής ψυχαγωγίας και χαράς, σε ένα πρόγραμμα που δεν πρέπει κανείς να χάσει.

Ένα πρόγραμμα που μας ταξιδεύει στο χρόνο, μας ξαναφέρνει στο νου γλυκές αναμνήσεις από χρόνια ξέγνοιαστα, ήχους αγαπημένους και στίχους αξέχαστους, σε μια μουσική διαδρομή γεμάτη εναλλαγές και όμορφες εκπλήξεις.

Οι τρεις τους σε αυτή τη μοναδική συνύπαρξη θα χαρίσουν και θα μοιραστούν όσα καλά έχουν συνδεθεί μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια και θα μας κεράσουν εκπλήξεις μέσα από τη φωνή της ψυχής τους. Γιώργος Νταλάρας, Ελένη Βιτάλη, Γλυκερία! Τρεις μοναδικές φωνές, μια μεγάλη συνάντηση, μια σπουδαία στιγμή.

Οι σολίστες μουσικοί

Μαζί τους μια σπουδαία ορχήστρα από σολίστες μουσικούς, που στηρίζουν και φωτίζουν με το παίξιμό τους τα τραγούδια: Γιώργος Παπαχριστούδης, πιάνο-διεύθυνση ορχήστρας, Γιώργος Μάτσικας, μπουζούκι, Γιώργος Ρόκας, μπουζούκι, Δημήτρης Λάππας, κιθάρα-μπουζούκι, Νίκος Ζέρβας, πλήκτρα, Χρήστος Ζέρβας, κιθάρα, Κωνσταντίνος Φωτιάδης, κιθάρα, Θανάσης Σοφράς, μπάσο, Πόλυς Πελέλης, μπάσο, Ντάσσο Κούρτι, ακορντεόν, Ζήσης Σκλαβουνάκης, βιολί, Αποστόλης Βαγγελάκης, πνευστά, Πέτρος Πελέλης, κρουστά, Γρηγόρης Συντρίδης, τύμπανα. Καλλιτεχνική επιμέλεια: Γιώργος Νταλάρας, ενορχηστρωτική επιμέλεια: Γιώργος Νταλάρας, Γιώργος Παπαχριστούδης, Στέλιος Φωτιάδης και Δημήτρης Λάππας.

Σχόλια