default-image

Μεγάλη συναυλία παραδοσιακής μουσικής στους Σταμνιούς Πεδιάδος

Κρήτη
Μεγάλη συναυλία παραδοσιακής μουσικής στους Σταμνιούς Πεδιάδος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια μεγάλη συναυλία παραδοσιακής κρητικής μουσικής θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Τετάρτη 1 Ιουλίου στους Σταμνιούς Πεδιάδος, κόντρα στο κλίμα που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες εξαιτίας των πολιτικοοοικονομικών εξελίξεων.

Η συναυλία, στην οποία μετέχουν μεταξύ άλλων οι Βαγγέλης Βαρδάκης, Παντελής Λασιθιωτάκης, Γιώργος Χριστάκης, Γιάννης Πετσάκης κ.ά., με τη φιλική συμμετοχή του Βασίλη Σταυρακάκη και του συγκροτήματός του, γίνεται στα πλαίσια ημερίδας που διοργανώνεται από τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς Σταμνιών και Επισκοπής.

Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές, «αντιδρούμε στο κλίμα φόβου και ανασφάλειας που επικρατεί τις τελευταίες μέρες, διάχυτο παντού, και ως νέοι άνθρωποι που ατενίζουμε με αισιοδοξία και πυγμή το μέλλον της πατρίδας μας, συνεχίζοντας την πολύ επιτυχημένη τριήμερη ημερίδα που ξεκίνησε την προηγούμενη Πέμπτη 25/6 στους Σταμνούς Πεδιάδος του δήμου Χερσονήσου.

Η ημερίδα διοργανώνεται από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Σταμνιών και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Επισκοπής Πεδιάδος υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και του ίδιου του Δήμου με επίκεντρο την επαγγελματική κατάρτιση και ενασχόληση της νέας γενιάς, με τον πρωτογενή τομέα (το πιο επίκαιρο θέμα της εποχής μας).

Κλείνουμε αυτήν την ημερίδα με την προγραμματισμένη μεγάλη συναυλία παραδοσιακής κρητικής και νησιωτικής μουσικής την Τετάρτη 1 Ιουλίου και ώρα 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία των Σταμνιών Πεδιάδος (15 λεπτά από το Ηράκλειο).

Παρακαλούμε θερμά για τη βοήθεια όλων εσάς σε αυτήν την αξιόλογη εκδήλωση που είναι αχτίδα φωτός στο βαρύ κλίμα των εποχών».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News