default-image

Πρεμιέρα με το λυράρη Γ. Καπετανάκη στο Θέατρο Αγρών

Πολιτισμός
Πρεμιέρα με το λυράρη Γ. Καπετανάκη στο Θέατρο Αγρών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα διαφορετικό καλοκαίρι υπόσχεται για φέτος το Θέατρο των Αγρών στο Κυπαρίσσι, που φέτος αποφάσισε να βγάλει περισσότερα τραπέζια στη φύση και να κάνει και πάλι την έκπληξη με διαφορετικές  πολιτιστικές προτάσεις.

Εξάλλου ένα δείγμα των προθέσεων των διοργανωτών για το πώς βλέπουν στο Θέατρο των Αγρών την ψυχαγωγία, το παρουσίασαν πέρυσι με το προαιρετικό αντίτιμο.

Και σε αυτή τη λογική θα συνεχιστούν και φέτος οι εκδηλώσεις στο Θέατρο των Αγρών με στόχο η μεγάλη παρέα που ακολουθεί κάθε χρόνο τις πολιτιστικές προτάσεις ανεβαίνοντας στο Κυπαρίσσι να γίνει περισσότερο… οικογενειακή και περισσότερο ουσιαστική. Για αυτό το τελευταίο, οι διοργανωτές έχουν πρόταση την οποία και θα αποκαλύψουν σύντομα, όπως δηλώνουν.

Η πρεμιέρα στο Θέατρο των Αγρών γίνεται αύριο Παρασκευή 26 Ιουνίου με το λυράρη Γιάννη Καπετανάκη, ο οποίος παίζει με την ψυχή και τη φαντασία του, πέρα από τη στενή παράδοση του οργάνου, δίνοντας συγχρόνως μια άλλη διάσταση στη λύρα.

Μόνος του επί σκηνής ο Γιάννης Καπετανάκης δημιουργεί ένα μουσικό περιβάλλον μόνο με τη λύρα και τη φωνή του!

Με τη βοήθεια looper, ηχογραφεί ζωντανά ήχους και μελωδίες που επαναλαμβάνονται (livelooping) κάνοντας δικές του συνθέσεις, αυτοσχεδιασμούς αλλά και διασκευές αγαπημένων τραγουδιών, χαρίζοντας ένα αξέχαστο ταξίδι με τη λύρα του...

Η είσοδος θα είναι με προαιρετικό αντίτιμο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News