Πολιτισμός

Η Κατερίνα Βρανά σερβίρει φέτα… στην Κρήτη

Μετά από τις από 100 και πλέον sold out εμφανίσεις στην Αθήνα και σε επιλεγμένα θέατρα σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Καβάλα, Αγγλία, Αυστραλία, Κροατία και Σερβία, η Κατερίνα Βρανά, το κορίτσι θαύμα του stand-up comedy, συνεχίζει με παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα.

Τώρα έρχεται για έξι μοναδικές παραστάσεις σε Χανιά, Άγιο Νικόλαο, Ρέθυμνο, Αρχάνες, Ηράκλειο και Σητεία με το stand up comedy show "Φέτα με τη βασίλισσα".

Η Κατερίνα Βρανά, με μοναδικό όπλο το χιούμορ της, εξολοθρεύει προκαταλήψεις και ταμπού, ενώ γκρεμίζει κάθε πολιτιστικό στεγανό που χωρίζει τους Έλληνες, από τους ξένους. Μια παράσταση γεμάτη σύγχρονους προβληματισμούς, όπως ο καιρός, η διεθνής κουζίνα απέναντι στην ελληνική, η κρυφή γοητεία των πολιτιστικών κλισέ, η σωστή χρήση της τουαλέτας, οι απρόβλεπτες αντιδράσεις του κατσαρού μαλλιού σε καταστάσεις αυξημένης υγρασίας και φυσικά το αιώνιο ερώτημα... Αν είχες προσκαλεσμένη τη βασίλισσα... τι τυρί θα της πρόσφερες;

Εκτός Ελλάδας το show έγινε sold out και στα φεστιβάλ Μελβούρνης, Μπράιτον και Εδιμβούργου, καθώς και σε όλες τις παραστάσεις που δόθηκαν στο Λονδίνο. Το CNN κατέταξε την Κατερίνα Βρανά στη λίστα με τις "13 Γυναίκες Κωμικούς που Πρέπει να Δείτε"!

Παραστάσεις θα δοθούν:

* Τρίτη 30 Ιουνίου στο Δημοτικό Κινηματογράφο "Κήπος", στα Χανιά.

* Τετάρτη 1 Ιουλίου στον αύλειο χώρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου.

* Πέμπτη 2 Ιουλίου στο Παλαιοντολογικό Μουσείο Ρεθύμνου.

* Παρασκευή 4 Ιουλίου στο θερινό κινηματογράφο "Παράδεισος", στις Αρχάνες.

* Σάββατο 5 Ιουλίου στο "Τεχνόπολις".

* Κυριακή 6 Ιουλίου στο Άλσος Χλουβεράκη, στη Σητεία.

Η ώρα έναρξης των παραστάσεων είναι στις 9:30 το βράδυ.

Γενική είσοδος: 10 ευρώ.

Προπώληση εισιτηρίων: http://www.viva.gr/tickets/theatre/feta-me-tin-vasilissa/.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6940/290.312.

Σχόλια