default-image

Στους ρυθμούς των χίπις χορεύουν τα Μάταλα (video)

Κρήτη
Στους ρυθμούς των χίπις χορεύουν τα Μάταλα (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Μatala Beach Festival 2015 είναι πλέον γεγονός. Εντυπωσιακή ήταν η αυλαία του Φεστιβάλ την Παρασκευή, με την περιοχή να βουλιάζει από κόσμο. Άνθρωποι κάθε ηλικίας αφήνουν το δικό τους αποτύπωμα.

Συναυλίες με σπουδαία ονόματα του μουσικού στερεώματος και παράλληλες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους δίνουν το ρυθμό για ένα ξέφρενο πάρτι. Είναι το 5ο Φεστιβάλ που διοργανώνεται και πλέον έχει γίνει θεσμός…

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_oxbpy9pl/

Η αλησμόνητη εποχή των 60ς και των 70s αναβιώνει και φέτος! Πολλή μουσική, χρώμα και κυρίως έμπνευση στους δρόμους όπου περπάτησαν οι hippies.

Το Σάββατο, δεύτερη μέρα του Φεστιβάλ, πραγματοποιούνται live συναυλίες από διάσημα συγκροτήματα ελληνικής αλλά και διεθνούς μουσικής σκηνής, σε ένα τριήμερο αλλιώτικο, μοναδικό, αξέχαστο!

Η πιο ζωντανή και πολύχρωμη γιορτή του καλοκαιριού συνεχίζεται και την Κυριακή. Ένα ταξίδι στο χρόνο με πολλή μουσική και άλλα δρώμενα δίπλα στις σπηλιές των Ματάλων… Στην άκρη της θάλασσας όπου ο χορός και το κέφι δίνουν δυναμικό "παρών".

Τα Μάταλα γράφουν και φέτος ιστορία!

Φωτεινή Μαυροματάκη, Ύβα Κουμαντάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News