Πολιτισμός

"Το αδυνάτισμα και εγώ": Νέα κυκλοφορία από τις εκδόσεις "Ίτανος"

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις "Ίτανος" το νέο βιβλίο του Ιωάννη Τσαγκατάκη με τίτλο "Το αδυνάτισμα και εγώ!". Πρόκειται για την επιστημονική μελέτη του διδάκτορα Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Τσαγκατάκη, για τα οφέλη των τροφίμων και της σωστής διατροφής.

Μέσα από το φανταστικό διάλογο του Αρέτιου με τον Αγάπιο, ένα σύμβουλο διατροφικής αγωγής που τον διδάσκει, τον βοηθά και του συμπαραστέκεται στο δύσκολο αγώνα του να αδυνατίσει, το αναγνωστικό κοινό έχει την ευκαιρία να αποκτήσει χρήσιμες γνώσεις - μεταξύ άλλων - για τα θρεπτικά συστατικά, τις θερμιδικές ανάγκες, τους τρόπους δημιουργίας και εφαρμογής εβδομαδιαίου διαιτολογίου και την κρητική διατροφή.

Το πόνημα αυτό απευθύνεται όχι μόνο σ' όσους θέλουν πραγματικά να αδυνατίσουν, αλλά και σε όσους επιθυμούν να υιοθετήσουν ένα σωστό, υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο διατροφής, μακριά από το γρήγορο φαγητό και το junk food. Μέσα από τις γραμμές μπορούν ν' αρχίσουν να κατανοούν και την αξία της κρητικής διατροφής ως προτύπου και στάσης ζωής.

Σχόλια