Πολιτισμός

Κάλεσμα Ένωσης Γονέων στις εκδηλώσεις "Μαθητές-γονείς εν δράσει"

Για δεύτερη χρονιά η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών του δήμου Ηρακλείου διοργανώνει στις 30 Ιούνη και 1η Ιούλη το διήμερο "Μαθητές-γονείς εν δράσει".

Στόχος της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση της πολιτιστικής δραστηριότητας των μαθητών όλων των σχολείων του Ηρακλείου (δημοτικών - γυμνασίων - λυκείων) σε συνδυασμό με την προβολή των προβλημάτων που ταλανίζουν την παιδεία.

Η Ένωση καλεί με ανακοίνωσή της τους Συλλόγους Γονέων και τους εκπαιδευτικούς «να έρθουν σε επικοινωνία (συμμετοχή γίνεται και μέσω mail στην Ένωση) με την οργανωτική επιτροπή για να δηλώσουν συμμετοχή και να δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά μας να παρουσιάσουν στο ευρύτερο κοινό την προσπάθεια που έκαναν όλη τη χρονιά».

Στην εκδήλωση προγραμματίζεται να παρουσιαστούν μουσικά σχήματα, χορωδίες, θεατρικά και άλλα δρώμενα, χορευτικά, ταινίες και ό,τι άλλο έχει δημιουργήσει η καλλιτεχνική φαντασία των μαθητών! Επίσης ομάδες ή μεμονωμένα παιδιά που παίζουν σκάκι και πινγκ-πονγκ θα μπορέσουν να δείξουν τις ικανότητές τους στα ανάλογα τουρνουά.

Από προηγούμενη εκδήλωση.

Σχόλια