default-image

Σεμινάρια γλυπτικής και κεραμικής

Πολιτισμός
Σεμινάρια γλυπτικής και κεραμικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Συνομιλώντας με τον Μινωικό Πολιτισμό" διοργανώνει με καλλιτέχνες φίλους και μέλη του Συλλόγου για όσους ενδιαφέρονται τριήμερο εργαστήριο γλυπτικής και διήμερο εργαστήριο κεραμικής.

Τριήμερο εργαστήριο γλυπτικής με την γλύπτρια Ασπασία Παπαδοπεράκη την Παρασκευή 26 Ιουνίου - Κυριακή 28 Ιουνίου από 9:00 έως 13:00 (12ωρο) στο νταμάρι του λαϊκού γλύπτη Βασίλη Τριανταφυλλάκη στα υψώματα του Αγίου Βασιλείου κοντά στο Χουδέτσι. Το εργαστήριο απευθύνεται σε άτομα, που θα ήθελαν να μυηθούν στην κατασκευή ενός πέτρινου ανάγλυφου από πωρόλιθο και είναι αρχάρια ή ήδη έχουν κάποιες εμπειρίες.

Διήμερο εργαστήριο κεραμικής με τον κεραμίστα Δημήτρη Λυμπερίδη το Σάββατο 11 Ιουλίου 17:00 έως 20:00 και την Κυριακή 12 Ιουλίου 10:00 έως 14:00 στου Κοκκίνη το Χάνι. Πρόκειται για μια πειραματική προσέγγιση στην κεραμική του σήμερα και του χθες μέσα από ελεύθερη δημιουργία, διακόσμηση και ψήσιμο για όσους θα ήθελαν να γνωρίσουν την τέχνη της κεραμικής.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων (10-15 αντίστοιχα), τήρηση αυστηρής σειράς προτεραιότητας με γραπτό μήνυμα στο 6977-479717. 

Η περιήγηση στις υποθαλάσσιες μινωικές εγκαταστάσεις του νομού Ηρακλείου, που ακυρώθηκε λόγο ασταθών καιρικών συνθηκών, μετατέθηκε για την Κυριακή 26 Ιουλίου, καθώς και το τριήμερο ταξίδι στην μινωική Σαντορίνη από τον Ιούλιο για τον Οκτώβριο του 2015 σε ημερομηνία που θ΄ανακοινωθεί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News