Πολιτισμός

Η πρώτη δισκογραφική δουλειά του Ευτύχη Μπλέτσα

Τον έχουμε γνωρίσει μέσα από τις τηλεοπτικές εκπομπές μαγειρικής ("Η Κουζίνα της Μαμάς", "Happy Cook", κ.α.), όπου μαζί με τις κατσαρόλες και τις κουτάλες έχει πάντα μαζί του και μια κιθάρα!

Ο Ευτύχης Μπλέτσας "μαγειρεύει" τις δικές του μελωδίες και τις συγκεντρώνει σε ένα CD με τίτλο "Πάλι εδώ" που κυκλοφορεί τον Ιούνιο του 2015 από την Final Touch!

Τα τραγούδια του CD, που γράφτηκαν σε βάθος δεκαπενταετίας, κινούνται σε ύφος alternative pop/rock με ελληνικό στίχο και παρουσιάζονται για πρώτη φορά ως ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά.

Μέσα από το επερχόμενο του CD, προέρχεται το πρώτο του single με τίτλο "Πού είσαι;", που συνοδεύεται από ένα άκρως πρωτότυπο, καλοκαιρινό video!

Το "Πού είσαι;" είναι ένα pop/rock κομμάτι με uplifting μελωδία και ταξιδιάρικη διάθεση στο οποίο ο Ευτύχης πλαισιώνει τα φωνητικά του παίζοντας ακουστική κιθάρα και φυσαρμόνικα.

Το τραγούδι, σε μουσική και στίχους του ιδίου, ηχογραφήθηκε στο Prova Studio και η ενορχήστρωση έγινε από τον Χρήστο Βεντούρα.

Το Video Clip γυρίστηκε από τον ίδιο με κάμερα στο χέρι, και τη βοήθεια του Σάκη Γιούμπαση στις αερολήψεις, επιτυγχάνοντας την πρωτοποριακή αισθητική Selfie Video, τη νέα μόδα που κάνει θραύση στη Vlog-όσφαιρα!

Γυρισμένο σε πάνω από δέκα διαφορετικούς προορισμούς σε Ελλάδα και Τουρκία, στα πλαίσια της κρουαζιέρας με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal, μέσα από έξυπνες λήψεις και αριστοτεχνικό μοντάζ, σε μόλις τρία λεπτά μας ταξιδεύει σε Μύκονο, Σαντορίνη, Ρόδο, Κρήτη, Σύμη, Κωνσταντινούπολη, Έφεσο, καθώς και σε παραλίες, βουνά και λαγκάδια!

Απολαύστε το και αφήστε το να σας ανεβάσει την καλοκαιρινή διάθεση στο φουλ!

Kυκλοφορεί από τη Final Touch (distributed by Cobalt)

Λίγα λόγια για τον Ευτύχη Μπλέτσα

Ο Ευτύχης Μπλέτσας έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές μαγειρικής. Είναι συγγραφέας των βιβλίων "Μαγειρική Οικονομία" και "Θετική Ενέργεια", παρουσιαστής στο "Happy Cook" και στην "Κουζίνα της Μαμάς" και δημιουργός της παράστασης "Μουσικομαγειρέματα" που προάγει την υγεία μέσω της εκπαιδευτικής ψυχαγωγίας. Αυτοσυστήνεται και ως τραγουδοποιός, Food Blogger, YouTuber και Travel Vlogger. Το "Πάλι Εδώ" είναι η πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά.

Σχόλια