Πολιτισμός

Ο Σάββας Καλεντερίδης παρουσιάζει το βιβλίο του Ιωάννη Νεονάκη

Ο Σάββας Καλεντερίδης, Έλληνας στρατιωτικός, γνωστός για τη συμμετοχή του στην υπόθεση Οτζαλάν, θα είναι μεταξύ των ανθρώπων που θα παρουσιάσουν το βιβλίο του Ιωάννη Κ. Νεονάκη με τίτλο "Το ευσεβές γένος των Ρωμηών".

Η παρουσίαση θα γίνει την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης (πλατεία Αγίου Μηνά), στις 7 το απόγευμα.

Το βιβλίο, με πρόλογο του καθηγητού π. Γεωργίου Μεταλληνού, εκδίδεται από τις εκδόσεις "Ινφογνώμων".

Θα μιλήσουν ο Μητροπολιiτης Αρκαλοχωριiου, Καστελιiου και Βιαiννου Ανδρεiας Ναναiκης, καθηγητηiς Εκκλησιαστικής Ιστορίας Θεολογικηiς Σχοληiς Α.Π.Θ., προiεδρος Δ.Ε. Πατριαρχικής Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημιiας Κρηiτης, ο Γεώργιος Κρασανάκης, ομότιμος καθηγητής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, ο Γεώργιος Παναγιωτάκης, ιστορικός ερευνητής, συγγραφέας, και ο Σάββας Καλεντερίδης, συγγραφέας, εκδότης.

Το συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει ο Αντώνης Σανουδάκης, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Χάρης Βαβουρανάκης, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, και ο Γεώργιος Στριλιγκάς, σχολικός σύμβουλος των θεολόγων Κρήτης και πρόεδρος του Παγκρητίου Συνδέσμου Θεολόγων.

Σχόλια