Πολιτισμός

Ο "Ερωτευμένος βάτραχος" στο Ρέθυμνο

Στην τελευταία ανάγνωση παραμυθιού πριν την υποδοχή του καλοκαιριού καλεί τους μικρούς του φίλους το βιβλιοπωλείο "Βιβλιοσκόπιο" που βρίσκεται στο Ρέθυμνο.

«Θα χαρούμε να διαβάσουμε στους μικρούς μας φίλους το τελευταίο μας παραμυθάκι την Παρασκευή 28/5 στις 19:00 πριν υποδεχτούμε το καλοκαίρι. Οι αναγνώσεις μας θα ξεκινήσουν πάλι το Σεπτέμβρη!», αναφέρουν οι διοργανωτές των εκδηλώσεων ανάγνωσης που κράτησαν συντροφιά κάθε Παρασκευή σε παιδιά πάνω από 3 ετών.

Αυτήν την Παρασκευή σειρά έχει ο "Ερωτευμένος βάτραχος" του Μαξ Βέλθουις.

Λίγα λόγια για το παραμύθι: Ξαφνικά η καρδιά του Βάτραχου χτυπούσε περίεργα. Ήταν ερωτευμένος! Και εκλεκτή της καρδιάς του η Πάπια. Όμως πώς να κερδίσεις την καρδιά μιας λευκής πάπιας όταν είσαι ένας πράσινος βάτραχος;

Ο "Βάτραχος" του Μαξ Βέλθουις δεν είναι ένας συνηθισμένος πράσινος βάτραχος. Aντιμετωπίζει όλα τα θέματα που απασχολούν τα μικρά παιδιά με τρόπο ευθύ, απλό και συνάμα διασκεδαστικό. Χάρη στο Βάτραχο ο Βέλθουις χαρακτηρίστηκε ως ένας από τους σημαντικότερους σύγχρονους δημιουργούς και για το έργο του βραβεύτηκε με το Διεθνές Βραβείο Άντερσεν.

Το βιβλιοπωλείο "Βιβλιοσκόπιο" βρίσκεται στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη 38 (αρχή Αρκαδίου, τηλ:28310-30301, www.biblioscopio.gr  Email: info@biblioscopio.gr).

Σχόλια