Πολιτισμός

"Το βιβλίο των θρύλων" στο "Αστόρια"

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Νομού Ηρακλείου σε συνέχεια της πολιτιστικής του δράσης και σε συνεργασία με το "Εργοστάσιο Ονείρου" παρουσιάζει την παιδική θεατρική παράσταση με τίτλο "Το βιβλίο των θρύλων".  

Θα δοθούν δύο θεατρικές παραστάσεις στο κινηματοθέατρο "Αστόρια" το  Σάββατο 30 Μα?ου 2015 και ώρα 18:30 και την Κυριακή 31 Μα?ου 2015, ώρα 11:30. Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ.

Χορηγοί εκδήλωσης: Στεγνοκαθαριστήρια Clean Up, ANEK LINES - BLUE STAR FERRIES.

Η ποιοτική αυτή παράσταση που σημείωσε μεγάλη επιτυχία στο Θέατρο "Κάτια Δανδουλάκη", τη σχολική σεζόν 2014-2015, έχει ως βασικό μέλημα να καλλιεργήσει τη φαντασία των παιδιών μέσα από οπτικά ερεθίσματα που είναι εμπνευσμένα απ' το Μαύρο Θέατρο της Πράγας.

Στόχος της παράστασης είναι, να εμψυχώσει τη συμμετοχή των παιδιών μέσω του διαδραστικού της χαρακτήρα, καθώς και να αποκαλύψει νέες μορφές επικοινωνίας που ξεκινούν από την παντομίμα και φτάνουν στη Νοηματική Γλώσσα.

Λίγα λόγια για το έργο

Το θέμα είναι η τεχνολογία και πόσο αυτή επηρεάζει την ψυχολογία των παιδιών. Πόσο το διαδίκτυο, τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και η τηλεόραση είναι υπεύθυνα για την αποξένωσή τους.

Βρισκόμαστε στο έτος 2077, η φύση και τα ζώα έχουν εξαφανιστεί λόγω της ραγδαίας εξέλιξης της τεχνολογίας. Οι άνθρωποι έχασαν τη φαντασία τους, την επικοινωνία, τα όνειρα και το γέλιο... Μόνο ένα μικρό παιδί που ακόμη ονειρεύεται, γίνεται βοηθός του ασημένιου ιππότη Ασταναπάν και μαζί με τους υπόλοιπους ήρωες ανοίγουν το βιβλίο των θρύλων, το οποίο έρχεται να μας θυμίσει αξίες που έχουν χαθεί.

Φιλική συμμετοχή σε βίντεο-προβολή:  

Γρηγόρης Αρναούτογλου και Μαρία Μπεκατώρου.

Στο ρόλο της μάγισσας η Βίκυ Σταυροπούλου.

Τη φωνή της δίνει η Χριστίνα Κουλουμπή.

Συνημμένα σας αποστέλλουμε αφίσα και φυλλάδιο για την παράσταση.

Σχόλια