default-image

Ελ. Ζουγανέλη: "Πού θα πάει αυτή η βαλίτσα;"... Στην Κρήτη

Πολιτισμός
Ελ. Ζουγανέλη: "Πού θα πάει αυτή η βαλίτσα;"... Στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έρχεται από μια θριαμβευτική χρονιά! Μετά τις sold out συναυλίες της στο Ηρώδειο και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, τις οποίες παρακολούθησε χιλιάδες κόσμου και απέσπασε θριαμβευτικά σχόλια από τον Tύπο, αλλά και την εξαιρετικά επιτυχημένη φετινή - επίσης sold out - θεατρική της παρουσία στην παράσταση "ΠΙΑΦ... με μια βαλίτσα στο χέρι...", ξανασυναντάει τους φίλους της σ' ολόκληρη την Ελλάδα, μ' ένα πρόγραμμα εφ' όλης της ύλης.

"Πού θα πάει αυτή η βαλίτσα"… Σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, έχοντας μέσα το ρεπερτόριο της Ελεωνόρας και τραγούδια που αγαπάμε !! Όλα αυτά κάνουν ένα πρόγραμμα απρόβλεπτο, ανατρεπτικό με την Ελεωνόρα επί σκηνής, να μοιράζεται τα τραγούδια που πάντα θέλουμε να ακούμε και να τραγουδάμε, σε ένα ρεσιτάλ ερμηνείας βασισμένο στη μοναδική φωνή και παρουσία της. Μια παράσταση με την αισθητική και τη σφραγίδα της.

Η αρχή της περιοδείας της θα γίνει στις 11 Ιουνίου στο Βόλο και ακολουθούν και δύο μεγάλες συναυλίες στο Θέατρο Δάσους στη Θεσσαλονίκη στις 15 Ιουνίου και στο Θέατρο Βράχων "Μελίνα Μερκούρη" στο Βύρωνα στις 24 Ιουνίου.

Το πρόγραμμα της περιοδείας στην Κρήτη έχει ως εξής:

Ιούλιος

Τετάρτη 22/7: Ρέθυμνο, Θέατρο Φορτέτζα

Πέμπτη 23/7: Ηράκλειο, Κηποθέατρο "Καζαντζάκης"

Παρασκευή 24/7: Χανιά, Θέατρο Ανατολικής Τάφρου

Δευτέρα 10/8: Αρκαλοχώρι

Τετάρτη 12/8: Ιεράπετρα

Παίζουν μαζί της οι εξαιρετικοί μουσικοί: Αγγελόπουλος Γιάννης-τύμπανα, Καλαντζάκος Νίκος-πιάνο/ενορχήστρωση, Κίτσος Παρασκευάς - μπάσο, Μπαρμπαγάλας Δημήτρης - κιθάρα, Οικονομίδης Γιάννης -  τρομπέτα, Πασαλίδης Νίκος - μπουζούκι, Χατζηιορδάνου Κωνσταντίνος - ακορντεόν.

Μουσική επιμέλεια: Δημήτρης Βραχνός

Ήχος: Αργύρης Λιανός - Brian Coon

Σχεδιασμός-χειρισμός φώτων: Βασίλης Καραμούζης

Επιμέλεια παραγωγής: ΜΕΝΤΑ ART EVENTS, [email protected]

Με κάθε εμφάνισή της η Ελεωνόρα επιβεβαιώνει την πληθωρική της προσωπικότητα και καταθέτει τη δική της ταυτότητα, το "σάουντρακ της δικής της γενιάς", που χωρά επιλογές μιας παγκόσμιας μουσικής σκηνής, διαφορετικές κουλτούρες, τολμηρές μίξεις, αλλά και τα νεανικά και πρόσφατα μελωδικά βιώματά της. Γι' αυτό και οι συναυλίες της προσελκύουν πάντα πολύ κόσμο και κυρίως κόσμο όλων των ηλικιών.

Ακούστε το τραγούδι "Πού θα πάει αυτή η βαλίτσα":

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News