Πολιτισμός

Συνεστίαση του Παγκρήτιου Συλλόγου Φίλων Βυζαντινής Μουσικής

Tην ερχόμενη Κυριακή 24 Μαΐου 2015, στη 1 το μεσημέρι, ο Παγκρήτιος Σύλλογος Φίλων Βυζαντινής Μουσικής "Ο Όσιος Ιωάννης ο Κουζέλης" διοργανώνει συνεστίασηστο κέντρο "Αγράμπελη" στην περιοχή Μαλάδες (δίπλα από το κέντρο "Νερόμυλος") με πλούσιο μενού και δώρα, μουσική και τραγούδια από την ορχήστρα του κέντρου και πολλή αγάπη.

Η τιμή της πρόσκλησης είναι 20 ευρώ.

Με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου, τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου προσκαλούν στη συνεστίαση αναφέροντας: «Κλείστε έγκαιρα το τραπέζι σας. Καλέστε φίλους, γνωστούς και συγγενείς. Ελάτε να περάσουμε μια ευχάριστη μεσημβρινή Κυριακή με χαρά, κέφι, τραγούδι, χορό και κυρίως παρέα, συντροφιά! Θέλουμε και ελπίζουμε στη βοήθειά σας και στη συνδρομή σας για να συνεχίσουμε το έργο μας και το πολιτιστικό, αλλά και το φιλανθρωπικό.

Όλοι περνάμε δυσκολίες. Όμως ο πολιτισμός είναι ο μοχλός για να φέρουμε "την άνοιξη στον τόπο μας" όπως λέει κι ο ποιητής. Μην αμελήσετε, μη μας ξεχάσετε. Το έργο μας θέλει την ενίσχυσή σας. Σας περιμένουμε μαζί με την παρέα σας! Θα είναι τιμή για μας η παρουσία σας».

Σχόλια