Πολιτισμός

Γλέντι και παρουσίαση του νέου CD του Μ. Κουνάλη

Γλέντι με αφορμή το νέο CD του Μιχάλη Κουνάλη διοργανώνει ο Φιλωνίδειος Πολιτιστικός Σύλλογος Λιμένος Χερσονήσου την Παρασκευή 5 Ιουνίου, με ώρα έναρξης στις 21:00, στο Δημαρχείο στη Χερσόνησο, όπου θα γίνει και η παρουσίαση των νέων τραγουδιών του καλλιτέχνη.

«Ελάτε να γλεντήσουμε στο Δημαρχείο στο Λιμένα Χερσονήσου με τον Μιχάλη Κουνάλη και την ορχήστρα του και τον Γιάννη Νικολάου, σε ένα γλέντι όπου θα ακουστούν για πρώτη φορά τα τραγούδια από το νέο CD του Μιχάλη Κουνάλη», αναφέρουν οι διοργανωτές.

Η τιμή εισόδου είναι 12 ευρώ με πλήρες μενού.

Μαζί με το "Λαθρεπιβάτη" Γ. Νικολάου

Ο Μιχάλης Κουνάλης, ο Κρητικός με το "Χρυσό Φτερό", συναντά το σπουδαίο συνθέτη Γιάννη Νικολάου.

Ο Κρητικός τροβαδούρος, λατρεμένος στην Κρήτη, ανοίγει τα φτερά του για να πετάξει και σε άλλους ουρανούς με συνοδοιπόρο του το σπουδαίο συνθέτη Γιάννη Νικολάου . Ο παλιός "Λαθρεπιβάτης" Γιάννης Νικολάου, έντιμος οδοιπόρος της ελληνικής μουσικής και του τραγουδιού, ενορχηστρώνει και μελοποιεί με το δικό του τρόπο το νέο δίσκο του Μιχάλη Κουνάλη καθώς και η ποιήτρια Μαρία Παπαδάκη στολίζει περίτεχνα με τους στίχους της αυτά τα τραγούδια.

Είναι ένας δίσκος που συγκινεί, εξάπτει τις αισθήσεις, τιμά την ελληνική μουσική και δικαίως ήδη θεωρείται από τα σημαντικότερα έργα της νέας χρονιάς.

Σχόλια